Δευτέρα, 18 Οκτώβριος 2021 11:04

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 0-1: Φιλική ήττα πριν από την πρεμιέρα (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 0-1: Φιλική ήττα πριν από την πρεμιέρα (φωτό)

Την ήττα με 0-1 από την Παναχαϊκή γνώρισε το Σάββατο η Καλαμάτα στα Φιλιατρά, στο τελευταίο φιλικό πριν την πρεμιέρα στη Super League 2. Εφόσον βέβαια το πρωτάθλημα ξεκινήσει την προσεχή Κυριακή.

Η "Μαύρη Θύελλα" έκανε μέτρια εμφάνιση και "πληγώθηκε" από ένα δικό της παιδί. Ο Βαγγέλης Αλεξόπουλος, που αποχώρησε το καλοκαίρι, ήταν ο σκόρερ των Πατρινών. Ο Μεσσήνιος επιθετικός βρήκε δίχτυα (χωρίς να πανηγυρίσει) με κεφαλιά στο 5ο λεπτό έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Χαντί.
Η Παναχαϊκή κέρδισε τις εντυπώσεις και έδειξε ότι είναι έτοιμη για τη σέντρα στη Γ' εθνική (βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με το Διαβολίτσι).

Αντίθετα ο Νίκος Αναστόπουλος θα πρέπει να διορθώσει τα κακώς κείμενα ενόψει Χανίων, καθώς η Καλαμάτα απείλησε ελάχιστες φορές στο προχθεσινό φιλικό.
Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος σίγουρα δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παικτών, αλλά η εικόνα δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Οσον αφορά τις ευκαιρίες, οι γηπεδούχοι έχουν να επιδείξουν ένα σουτ του Τάτου στο 20ο λεπτό που πέρασε άουτ, όπως και το πλασέ του Λουκόνα στο 24'. Ο Τάτος στο 73' είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο με τους αμυντικούς να διώχνουν στη γραμμή.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Καπούταγλης (57′ Κουτς), Μαβινγκά, Παπατόλιος, Τσελεπίδης (85′ Μπούνας), Μοζέρ (46′ Νάνι), Αναστασόπουλος, Τσαγκαλίδης, Ματέους (60′ Σκεντεράι), Κόκκορης (46′ Βάλισον), Τάτος (85′ Σίντνεϊ), Λουκίνας
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Αθανασόπουλος (67′ Μπαμπούνης), Σμίλτος, Σελινιωτάκης (78′ Κόκας) (78′ Αγκαράι), Πολίτης, Στασινόπουλος (67′ Μπελεζάκης), Τεγούσης (57′ Παπαχρονόπουλος), Κωνσταντακόπουλος (78′ Κατσής), Χαντί, Μπουρλάκης (60′ Λούσκος), Αλεξόπουλος (78′ Γούλας), Κυβελίδης (67' Μικελάτος).

Αναστόπουλος: "Μας έλειψε το γκολ"

Μόνο το γκολ έλειψε από την Καλαμάτα, σύμφωνα με το Νίκο Αναστόπουλο, που πιστεύει ότι η ομάδα θα βγάλει στο πρωτάθλημα αυτά που έχει δουλέψει. Αναλυτικά ο προπονητής της "Μαύρης Θύελλας" είπε για το προχθεσινό φιλικό με την Παναχαϊκή.
"Κάναμε ένα παιχνίδι μετά από 15 μέρες για να βρούμε το ρυθμό μας, σ' ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα είχε καλή παρουσία, κυκλοφορήσαμε την μπάλα, κάναμε φάσεις, αλλά μας έλειψε το γκολ. Είχαμε τρεξίματα, πιέσαμε τον αντίπαλο σ'' ένα λασπώδες αγωνιστικό χώρο, αλλά δε μπορέσαμε να πετύχουμε ένα γκολ. Ήταν ένα πολύ καλό τεστ και περιμένουμε την έναρξη του πρωταθλήματος για να βγάλουμε στο γήπεδο όλα αυτά που έχουμε δουλέψει στην προπόνηση.".