Δευτέρα, 18 Οκτώβριος 2021 13:38

ΜΕΘΩΝΗ – ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 0-1: Μόνος πρώτος με γκολ του Τάσου Μάραντου

Γράφτηκε από τον
ΜΕΘΩΝΗ – ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 0-1: Μόνος πρώτος με γκολ του Τάσου Μάραντου

Με γκολ του Τάσου Μάραντου στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Ακρίτας Κορώνης επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Μεθώνης και πετυχαίνοντας το απόλυτο 3 νίκες σε ισάριθμα ματς βρέθηκε μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Α’ τοπικής.

Η ομάδα της Κορώνης κατάφερε να ξεπεράσει τις πολλές απουσίες που είχε, καθώς παρατάχθηκε με 11 παίκτες στο γήπεδο της Μεθώνης και δείχνοντας χαρακτήρα καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης πανηγύρισε την 3η σερί νίκη της με το ίδιο σκορ 1-0. Ο προπονητής Σπύρος Τσίκινης δεν είχε στη διάθεση του, τους Δημήτρη Κουτσουμπό (τιμωρημένος), Σταμάτη Φέστα, Γιώργο Σακκά (τραυματίες), Γιάννη Σταμάτη (επαγγελματικές υποχρεώσεις) και Κώστα Τέντε (δεν έχει εκδοθεί ακόμη το δελτίο του).

Τρία δοκάρια η Μεθώνη!

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν σε όλη τη διάρκεια του 90λεπτου για το νικηφόρο αποτέλεσμα είχαν φάσεις και τρία δοκάρια (οριζόντιο και τα 3) με τους Σαμπάνι, Καγιανά και Σούλα, αλλά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Ματθαίου-Λίβα.
Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι πέρα από το γκολ είχαν δύο ακόμη φάσεις προς το τέλος του ματς, αλλά δεν τις αξιοποίησαν.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 81’ ο Τάσος Μάραντος με κεφαλιά όταν σε σουτ του Σπανού έξω από την περιοχή κινήθηκε στην πορεία της μπάλας και σκόραρε. Στο 85’ μακρινό σουτ του Σπανού απέκρουσε αρχικά με τα δάκτυλα ο Μίντζηρας και στη συνέχεια η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ. Στο 89’ ο Γαλανόπουλος με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ ελάχιστα από το κάθετο δοκάρι.
Το ματς διαιτήτευσε ο Σκόρδος με βοηθούς διαιτητές τους Μπαρδή και Χρ. Μπουρίκα.
ΜΕΘΩΝΗ: Μίντζηρας, Μπίζος, Μπούρδος, Παυλόγιαννης (71’ Τσάνε), Σαμπάνι, Καγιανάς (80’ Τσέλιος), Κουτίβας, Τσατάς, Σούλα, Ζόμπολος (88’ Χρόνης), Δασκαλάκης.
ΚΟΡΩΝΗ: Ματθαίος-Λίβας, Σπανός, Αν. Μάραντος, Παναγιωτόπουλος, Τσιμικλής, Γαλανόπουλος, Μερκούρης, Σαρδέλης, Κάνιστρας, Μουτζούρης, Δ. Μάραντος.