Δευτέρα, 18 Οκτώβριος 2021 16:13

ΠΑΜΙΣΟΣ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 7-0: Γκολ και θέαμα από τους νησιώτες (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 7-0: Γκολ και θέαμα από τους νησιώτες (φωτό)

Εύκολη νίκη με το ευρύ 7-0 πέτυχε ο Πάμισος το Σάββατο επί της Σπερχογείας, μπροστά σε 100 φίλους του στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης.

Οι νησιώτες έφτασαν έτσι τους 6 βαθμούς μετά από δύο αγώνες, μιας και έχουν κάνει και το ρεπό τους. Και όλα αυτά πριν τα σημαντικά ματς που ακολουθούν απέναντι σε Απόλλωνα και Πανθουριακό.

Με Μ. Γεωργιόπουλο στον πάγκο

Ο Πάμισος παρατάχθηκε στο προχθεσινό ματς με υπηρεσιακό τεχνικό τον Μιχάλη Γεωργιόπουλο, μετά την παραίτηση του Παναγιώτη Μπιζίμη. Η ομάδα της Μεσσήνης δεν έχει βρει ακόμη νέο προπονητή και δεν αποκλείεται να πορευτεί στη συνέχεια με τον Μ. Γεωργιόπουλο στον πάγκο.
Οσον αφορά το σαββατιάτικο ματς ο Πάμισος δεν βρήκε την παραμικρή αντίσταση από την αδύναμη Σπερχογεία και με τέσσερα γκολ στο πρώτο και άλλα τρία στο δεύτερο έφτασε σε μια “χορταστική” νίκη. Οι “Ταύροι” που έφτασαν το καλοκαίρι πολύ κοντά στο να μην κατέβουν στην Α’ τοπική, διαθέτουν ένα νεανικό στην πλειοψηφία του ρόστερ και ήταν αδύνατο να βάλουν δύσκολα στον Πάμισο. Οι παίκτες του Νίκου Κακαλέτρη καταβάλουν φιλότιμη προσπάθεια, όμως θα πρέπει να στοχεύσουν να πάρουν βαθμούς σε πιο ματς με πιο βατούς αντιπάλους.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι και στο 8’ απείλησαν με τον Παπαδόπουλο να βγάζει τη σέντρα και τον Τσουλάκο να παίρνει την κεφαλιά, όμως ο νεαρός Ζαφειρίου απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ.

4-0 στο α’ μέρος με Αράπι,
Τσουλάκο και Παπαδόπουλο

Στο επόμενο λεπτό ο Παπαδόπουλος έπεσε στο έδαφος στη μεγάλη περιοχή από μαρκάρισμα του Θ. Κακαλέτρη, με τον κ. Παπακωσταντίνου να δίνει με ευκολία πέναλτι, σε μια φάση που δεν φάνηκε να υπάρχει κάτι το επιλήψιμο.
Ο Τσουλάκος δεν λάθεψε από τα 11 βήματα, γράφοντας το 1-0.
Στο 22’ ο Τσουλάκος μετά από ωραία ενέργεια βρήκε στην περιοχή τον Παπαδόπουλο και εκείνος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0.
Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος είχε ένα ωραίο σουτ στο 27’ που απέκρουσε σε κόρνερ ο Ζαφειρίου. Τρία λεπτά αργότερα ο Χαραλαμπόπουλος επιχείρησε ένα δυνατό σουτ 10 μέτρα έξω από την περιοχή, με την μπάλα να σταματά στο αριστερό δοκάρι.
Στο 34’ ο Αράπι όμως δεν λάθεψε από καλή θέση μέσα στην περιοχή και με πλασέ έγραψε το 3-0.
Δύο λεπτά αργότερα οι Τσουλάκος και Αράπι συνεργάστηκαν εξαιρετικά και ο δεύτερος με ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 4-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Αλλα τρία γκολ στο δεύτερο μέρος

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν τυπική διαδικασία για την ομάδα της Μεσσήνης, μιας και η Σπερχογεία αδυνατούσε να βγει μπροστά και να ολοκληρώσει μια επιθετική προσπάθεια.
Στο 51’ ο Τσουλάκος με φοβερό σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία, με τον Ζαφειρίου να προσπαθεί αλλά να μην μπορεί να αποσοβήσει το πέμπτο τέρμα (5-0).
Ο Μιχάλης Γεωργιόπουλος στο δεύτερο μέρος έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε άλλους ποδοσφαιριστές και δύο εξ αυτών βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 60’ ο Κουλόπουλος μετά από λάθος της άμυνας με πλασέ έγραψε το 6-0, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ τη φετινή σεζόν.
Ο ίδιος παίκτης έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 65’ όταν πλάσαρε ψηλά άουτ μετά από σέντρα του Στασινόπουλου από αριστερά.
Ο Κανανάι δύο λεπτά αργότερα “όπλισε” και σούταρε με δύναμη με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι.
Το τελικό 7-0 διαμορφώθηκε στο 80’ όταν ο Τσουλάκος κέρδισε πέναλτι από τον Μεμά και ο νεαρός Στασινόπουλος από την άσπρη βούλα πέτυχε το πρώτο του γκολ με την πράσινη φανέλα!
Το ματς σφύριξε ο Παπακωσταντίνου, με βοηθούς τον Γ. Μιχαλόπουλο και την Αθανασοπούλου.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Οικονομόπουλος, Αριστομενόπουλος (53’ Λυμπερόπουλος), Μωράκης (50’ Κουλόπουλος), Σεντεμέντες, Τσουλάκος, Παπαδόπουλος (65’ Στασινόπουλος), Χαραλαμπόπουλος, Φιλόπουλος, Κατσιβαρδέας (53’ Κανανάι), Αράπι (50’ Μπορχάν), Ντίσα.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Ζαφειρίου, Σώκαλης, Γουδέλης, Θ. Κακαλέτρης, Μάτσι (78’ Κάστορας), Λένα, Δημητρίου (46’ Π. Κακαλέτρης), Τσικούρης, Τσιάκας (68’ Κατσάκος), Κατσάρας (61’ Τζεφερεμιναίος), Νταβός.