Δευτέρα, 18 Οκτώβριος 2021 16:47

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 0-5: Πρώτη νίκη με εντυπωσιακό σκορ

Γράφτηκε από τον

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε χθες η Μεθώνη που επικράτησε εκτός έδρας της Α.Ε. Αβίας με 5-0.

Οι φιλοξενούμενοι μετά από τα δύο πρώτα ματς, όπου είχαν μια ήττα και μία ισοπαλία κατάφεραν χθες να πετύχουν την πρώτη τους νίκη και μάλιστα με το ευρύ 5-0. Οπως και στα προηγούμενα ματς είχαν φάσεις, όμως χθες ήταν ουσιαστικοί, αλλά και αποτελεσματικοί και έφτασαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα δείχνοντας παιχνίδι με παιχνίδι να βρίσκουν τα πατήματα τους. Σημαντικό για επικράτηση ήταν το γεγονός ότι βρήκε δίχτυα στις αρχές των δύο ημιχρόνων, στο πρώτο μόλις στο 2ό λεπτό πήρε το προβάδισμα και στο 50’ ζευγάρωσαν τα τέρματα τους. Μάλιστα στις αρχές του β’ μέρους κατάφεραν σε διάστημα 15 λεπτών να προηγηθούν με 4-0 και από εκεί και πέρα τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα. Βέβαια το γεγονός ότι η ΑΕ Αβίας έμεινε με 10 παίκτες από το 30’ λόγω της αποβολής του Α. Καρδάση (απευθείας κόκκινη γιατί απώθησε τον Φετάχου) έκανε πιο εύκολο το έργο τους.
Η Α.Ε. Αβίας γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα στα πρώτα τρία ματς του φετινού πρωταθλήματος. Η αποχή από τους αγώνες για σχεδόν έναν χρόνο σε συνδυασμό με το ότι πολλά παιδιά λόγω εργασιών που δεν τους αφήνουν ελεύθερο χρόνο για να βρίσκονται πιο κοντά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, είναι δύο από τα στοιχεία για την πορεία της ομάδας και τις τρεις ήττες με μεγάλο σκορ. Ομως το τελευταίο διάστημα έχουν αρχίσει οι επιστροφές στις προπονήσεις και παιχνίδι με παιχνίδι τα προβλήματα θα μειώνονται και η ομάδα θα δείχνει σημάδια βελτίωσης όπως βλέπουν οι παράγοντες της.
Στο χθεσινό ματς, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με το γρήγορο γκολ, μόλις στο 2’ του Κλουβάτου, προσπάθησαν να είναι όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί μπορούσαν σε όλο το πρώτο μέρος, παρότι στο 30’ έμειναν και με 10 παίκτες. Εκαναν την προσπάθεια τους όμως δεν μπόρεσαν να φτάσουν με αξιώσεις στην περιοχή του Αντωνόπουλου, παρότι είχαν δύο επιθετικές ενέργειες με τους Π. Καρδάση και Γεωργουλέα. Στο δεύτερο μέρος δέχτηκαν σε διάστημα σχεδόν 15 λεπτών τρία γκολ και ήταν δύσκολο να αντιδράσουν και να διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Τα γκολ

Στο 2’ ο Κλουβάτος με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Αλεξανδρόπουλου ο Κλουβάτος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ το 0-1. Στο 50’ ο Χατζηπαναγιώτης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από το Δ. Τσουλάκο και ο Γιαννής με εύστοχη εκτέλεση “έγραψε” το 0-2. Στο 54’ μετά από συνεργασία του Μουστάκα με τον Πουλάκο, αυτός τροφοδότησε τον Αλεξανδρόπουλο, ο οποίος με σουτ έκανε το 0-3. Στο 64’ από σέντρα του Αλεξανδρόπουλου ο Μουστάκας με σουτ πέτυχε το 0-4 και στο 71’ ο Πουλάκος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-5.
Διαιτητής ήταν ο Γκούμας με βοηθούς διαιτητές τον Κουρτέση και την Στ. Τσαούση.
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Χριστόπουλος, Α. Καρδάσης, Γ. Καρδάσης, Λυκουρέζος, Παπανικολόπουλος, Ε. Τσουλάκος (80’ Μητσέας), Κ. Κορμπής, Δ. Τσουλάκος (60’ Αποστολίδης), Γεωργουλέας (77’ Τσομπάνι), Δ. Κορμπής, Π. Καρδάσης.
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Αντωνόπουλος, Χατζηπαναγιώτης, Πουλάκος, Γιαννής (67’ Μέτσο), Κλουβάτος, Τζανετέας (67’ Καμπανάρος), Μουστάκας, Μπέρμπερη (53’ Δουρούμης), Φετάχου (50’ Γεωργίκος), Αλεξανδρόπουλος, Χελάς.