Σάββατο, 26 Ιουλίου 2014 07:42

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Προχωρά ο σχεδιασμός ενώ ξεκίνησαν οι δοκιμές νεαρών παικτών - η εικόνα του ρόστερ μέχρι τώρα

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Προχωρά ο σχεδιασμός ενώ ξεκίνησαν οι δοκιμές νεαρών παικτών - η εικόνα του ρόστερ μέχρι τώρα

Πριν λίγες το ρόστερ της Καλαμάτας ήταν τελείως άδειο και ξεκίνησε σχεδόν από το μηδέν η προσπάθεια συγκρότησης ρόστερ. Τα τελευταία 24ώρα έγιναν κάποιες μεταγραφές αλλά και ανανεώσεις που συνθέτουν ένα κορμό ενώ το Σαββατοκύριακο αναμένεται να γίνουν κάποιες ακόμη προσθήκες στο ρόστερ.


Μην ξεχνάμε ότι μεθαύριο Δευτέρα έχει προγραμματιστεί η έναρξη της προετοιμασίας (μάλλον η πρώτη θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο) και οι Μεσσήνιοι θέλουν να έχουν 16-17 παίκτες στο γήπεδο, όπως τόνισε και ο νέος τεχνικός της ομάδας Νίκος Κουρμπανάς.

Τα τελευταία αποκτήματα

Τα τελευταία  αποκτήματα της ομάφας είναι δύο τερματοφύλακες. Ο λόγος για τον 29χρονο Τριαντάφυλλο Βασιλειάδη και τον 25χρονο Δημήτρη Μούζο.
Ο πρώτος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε Αχαρναϊκο και Βατανιακό Κατερίνης στο β΄γύρο ενώ έχει παίξει ακόμη σε Πιερικό, Καστοριά, Δόξα Κρανούλας και Εθνικό Κατερίνης. Ο Μούζος αγωνίστηκε πέρυσι στον Βύζαντα Μεγάρων (15 συμμετοχές στη Β' εθνική) ενώ έχει παίξει ακόμη σε Παναιγιάλειο και Ακράτα.

Εξι συν μια μεταγραφές

Επίσημα οι Μεσσήνιοι έχουν ανακοινώσει έξι μεταγραφές. Εκτός από τους δύο τερματοφύλακες που προαναφέρθηκαν, έχουν αποκτηθεί ακόμη ο επιθετικός Πέτρος Δημητριάδης (από Αστέρα Μαγούλας), ο αμυντικός Παναγιώτης Νιφορόπουλος (από Μανωλάδα), ο αμυντικός Τάσος Χριστοφιλέας (από Καλλιθέα) και ο επίσης αμυντικός Νίκο Χάριτος (από Κόρινθο).
Συμφωνία  υπάρχει και με τον αμυντικό Βασίλη Τριάντο (έπαιζε στον Αστέρα Μαγούλας) ο οποίος έκανε και δηλώσεις σχετικά με την έλευση του στην ομάδα, ωστόσο η απόκτηση του δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Και οι ανανεώσεις…

Όσον αφορά τις ανανεώσεις, οι Χρήστος Καλαντζής και Κώστας Ηλιόπουλος παραμένουν στην ομάδα, όπως φυσικά και οι νεαροί Νίκος Βασιλόπουλος, Βασίλης Κακκαλής και Ηλίας Κουντάνης. Εκτός απροόπτου μένει και ο Σκαρλάτος (δεν έχει γίνει πάντως επίσημη ανακοίνωση) ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει τι γίνεται με τον Νίκο Τριανταφυλλάκη.
Συνολικά δηλαδή η Καλαμάτα έχει σήμερα 6 παλιούς (μαζί με τους μικρούς) και 7 νέους παίκτες.

Ξεκίνησαν οι δοκιμές
νεαρών παικτών

Ξεκίνησαν στο γήπεδο του Ασπροχώματος οι δοκιμές νεαρών παικτών από την ευρύτερη περιοχή. Ο Νίκος Κουρμπανάς είδε 18-19 παίκτες οι οποίοι συμμετείχαν στην προπόνηση που αναλώθηκε κυρίως σε δίτερμα.
Μεταξύ των παικτών που βρέθηκαν στο γήπεδο διακρίναμε τους Νίκο Δημητρίου (Ασπρόχωμα), Χρήστος Αλεβίζο (είχε ξεκινήσει από ακαδημίες Παμίσου), Νίκο Μαρούδα (Ολυμπιακό Καλαμάτας), Χρήστο Πολίτη (ΠΑΟΚ), Διονύση Γεωργιόπουλο (Δώριο), Δημήτρη Πιτσιλή (είχε ξεκινήσει από την Καλαμάτα ενώ πέρυσι έπαιζε σε ομάδα της Κρήτης), Γιάννη Τζανετέα (είχε ξεκινήσει και αυτός από την Καλαμάτα ενώ πέρυσι έπαιζε σε ομάδα της Αθήνας), Εράλη Μουράτι (Ατρόμητο Καλαμάτας), Γιώργο Δεικτάκη (Φαραί και ΑΠΣ Αρι έπαιξε πέρυσι) ενώ συμμετείχαν και οι νεαροί παίκτες της "Μαύρης Θύελλας" Νίκος Βασιλόπουλος, Βασίλης Κακκαλής και Ηλίας Κουντάνης.
Ο Σωκράτης Κοψαχείλης επιμελήθηκε την προπόνηση των γκολκίπερ ενώ από πλευράς διοίκησης την προπόνηση παρακολούθησαν οι Θοδωρής Παπαθεοδωρίδης, Ηλίας Παπακωνσταντίνου και Αλκης Καραγιάννης.
Στο γήπεδο βρέθηκαν επίσης - αλλά δεν προπονήθηκαν - ο Κώστας Ηλιόπουλος αλλά και ο νεοαποκτηθέντας Τάσος Χριστοφιλέας.
Σήμερα θα συνεχιστούν οι δοκιμές με νέα προπόνηση που θα γίνει ξανά στο γήπεδο του Ασπροχώματος στις 6 μ.μ.