Δευτέρα, 18 Οκτώβριος 2021 17:59

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ - ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 2-3: Σημαντικό διπλό με Μπολούν και Καραχάλιο

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ - ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 2-3: Σημαντικό διπλό με Μπολούν και Καραχάλιο

 

Με τους τρεις βαθμούς έφυγε χθες από το Πεταλίδι ο Τέλλος Αγρας, νικώντας 3-2 τον τοπικό Απόλλωνα, που γνώρισε τη δεύτερη σερί ήττα στο γήπεδό του, ύστερα από το “αγγλικό” 3-4 με την Εράνη.

Η ομάδα των Γαργαλιάνων πανηγύρισε την πρώτη νίκη στην Α’ τοπική , καθώς στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί στην Κορώνη, ενώ το εντός έδρας ματς της 2ης αγωνιστικής με την Κυπαρισσία διεκόπη στο 62’ (στο 1-1) και μεθαύριο θα παιχτούν τα υπόλοιπα λεπτά.

Ο Αγρας έθεσε από νωρίς τις βάσεις για το τρίποντο, καθώς στο 7’ ο Μπολούν έκανε το 0-1 και αφού αρχικά ο Αργυρόπουλος απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος και σκόραρε στην επαναφορά.

Στο 33’ ο Καραχάλιος με σέντρα – σουτ από τη μεσαία γραμμή, αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα του Πεταλιδίου και έγραψε το 0-2.

Δύο λεπτά αργότερα όμως ο Σαμοθράκης με πέναλτι μείωσε σε 1-2 και έβαλε ξανά στο παιχνίδι τους γηπεδούχους. Ο Τέλλος Αγρας “κλείδωσε” ουσιαστικά τους τρεις βαθμούς στο 82’ με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Μπολούν, ύστερα από σέντρα του Χρόνη. Το μόνο που κατάφερε στη συνέχεια ο Απόλλωνας, ήταν να μειώσει σε 2-3 στο 93’ με τον Σαμοθράκη, που πέτυχε το δεύτερο προσωπικό γκολ.

Το ματς διαιτήτευσε ο Η. Μπουρίκας με βοηθούς τους Αντωνόπουλο και Μπασιλάρη.

ΠΕΤΑΛΙΔΙ: Αργυρόπουλος, Κ. Ψυχογιάννης, Κοντός, Θερριός, Φωτόπουλος, Ηλιόπουλος (29’ Μπογκντάνι), Ν. Ψυχογιάννης, Μέμα, Σαμοθράκης, Σαραντόπουλος (63’ Παναγόπουλος) Γεωργιάδης.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Κούρταλης, Αλεβίζος, Βελισσάρης, Καραχάλιος, Κυρ. Λυμπερόπουλος, Χρόνης (82’ Σερέτης) Ηλιόπουλος, Μπολούν, Δημόπουλος (84’ Γεωργακόπουλος), Α. Τσόπελας, Αναστασόπουλος.