Δευτέρα, 18 Οκτώβριος 2021 18:31

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 1-1: Μοιράστηκαν τους βαθμούς

Γράφτηκε από τον

Με τέρματα που σημείωσαν στο β’ ημίχρονο, ο Εθνικός Μελιγαλά και ο Ολυμπιακός Ανάληψης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1στη χθεσινή τους αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του 1ου όμιλου της Α’ τοπικής.

Ο Εθνικός ήθελε τη νίκη, αφού στα δύο πρώτα ματς του πρωταθλήματος είχε ισάριθμες ήττες και έψαχνε το πρώτο 3ποντο της σεζόν. Ομως παρά τις προσπάθειες των παικτών του βρήκε δίχτυα μόλις σε μία από τις φάσεις που δημιούργησε στη διάρκεια του 90επτου. Ο Μανώλης Κοντομανωλόπουλος που μέχρι πριν από λίγες ημέρες ήταν παίκτης της φιλοξενούμενης ομάδας, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ βάζοντας σε θέση οδηγού τους κυανόλευκους. Ο ίδιος είχε άλλες δύο ευκαιρίες για να σκοράρει, όμως είδε τις προσπάθειες του να σταματούν στα δοκάρια.
Ο Ολυμπιακός που φέτος παρουσιάζει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, πήγε στο Μελιγαλά για το νικηφόρο αποτέλεσμα, δεν πτοήθηκε όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ και μετά από 20 λεπτά βρήκε τον τρόπο να απαντήσει και να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας. Μάλιστα στα πρώτα λεπτά του ματς είχε δύο καλές στιγμές με τους Σαραντόπουλο (8’ μακρινό σουτ απέκρουσε στη γωνία του ο Νέγκογλου) και Παπαθεοδώρου (11’ σε τετ-α-τετ διαγώνιο σουτ απέκρουσε ο τερματοφύλακας), αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Επίσης για δεύτερο σερί παιχνίδι διατήρησε το αήττητο, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική είχε επιβληθεί στην έδρα του της Α.Ε. Αβίας με το ευρύ 7-0. Οι ερυθρόλευκοι έχουν παράπονα από τη διαιτησία για τον γκολ του Εθνικού καθώς υποστήριξαν ότι ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ και δεν θα έπρεπε να μετρήσει το γκολ.

Γκολ - δοκάρια

Στο 40’ μετά από κόρνερ του Κανελλόπουλου ο Κοντομανωλόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 58’ ο Κοντομανωλόπουλος με σουτ από τη μικρή περιοχή έβαλε μπροστά στο σκορ τον Εθνικό. Στο 78’ ο Παπαθεοδώρου με μακρινό σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 88’ από σέντρα Αβράμη ο Κοντομανωλόπουλος έκανε κοντινή προβολή και έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι, στην επαναφορά βρήκε στη πλάτη του Κατσίποδα και κατέληξε κόρνερ.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Πλακογιάννης με βοηθούς τους Γαϊτάνη, Π. Νικολόπουλο.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Νέγκογλου, Μάραντος, Αλντέσκου, Μακρής, Ν. Παπαγεωργίου, Γρ. Παπαγεωργίου (80’ Αρβανίτης), Κοντομανωλόπουλος (89’ Γεωργατσέλης), Νινιός, Βόρφι (85’ Αβράμης), Λάγιος, Κανελλόπουλος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Κατσίποδας, Δημητρίου, Παυλάκος, Σπυρόπουλος (87’ Ξυδιάς), Παπαβασιλόπουλος, Τσώνης (46’ Σταματόπουλος, 72’ λ.τρ. Θεοδοσόπουλος), Λιόλιος, Γ. Καλογερόπουλος (87’ Αντ. Καλογερόπουλος), Σαραντόπουλος, Παπαθεοδώρου, Κακογιάννης.