Τετάρτη, 20 Οκτώβριος 2021 10:53

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ - 4ος ΟΜΙΛΟΣ: Αίτημα στην ΕΠΟ να πέσουν 5 και όχι 6 ομάδες

Γράφτηκε από τον

Επιστολή υπογεγραμμένη απ’ όλες τις ομάδες του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής στάλθηκε προς την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, με την οποία ζητούν να γίνει δεκτό το αίτημα τους προκειμένου να υποβιβαστούν πέντε και όχι έξι ομάδες!

Να θυμίσουμε πως στον 4ο όμιλο της Γ' εθνικής που ξεκινά την προσεχή Κυριακή, συμμετέχει από τη Μεσσηνία ο Α.Ο. Διαβολιτσίου. 

Η επιστολή αναφέρει:
«Κύριε πρόεδρε,
Κατά την κλήρωση του πρωταθλήματος της Τρίτης Εθνικής κατηγορίας και τον καταρτισμό των ομίλων με διαφορετικό αριθμό ομάδων σε κάθε έναν από αυτούς (10, 11, 12, 13) κάνατε κατά την άποψή μας ένα ακούσιο λάθος που αφορά τον αριθμό των ομάδων που υποβιβάζονται από τον όμιλο μας (4ος).

Συμμετέχουν στον όμιλο 13 ομάδες και υποβιβάζονται 6 από αυτές. Η απλή λογική λέει πως αν διαιρέσουμε το 6 με το 13, ο βαθμός δυσκολίας είναι 0,46 ενώ στους ομίλους των 11 ομάδων υποβιβάζονται 4 και ο βαθμός δυσκολίας είναι 0,36.
Αλλωστε αν διπλασιάσουμε τον αριθμό των ομάδων που υποβιβάζονται στον όμιλο των 11 ομάδων 4*2 περισσεύουν 3 ενώ στον όμιλο των δεκατριών ομάδων 6 * 2 περισσεύει 1, δηλαδή στον όμιλο των 13 ομάδων προσθέσατε στις 11 ομάδες άλλες 2 και τις υποβιβάζετε και τις 2 πράγμα ανακόλουθο, γιατί η 1 από τις 2 τουλάχιστον πρέπει να σωθεί.

Για τους παραπάνω λόγους παρακαλούμε να κάνετε δεκτό το δίκαιο αίτημα μας και στο μοναδικό όμιλο των 13 ομάδων να υποβιβαστούν 5 ομάδες».

Την επιστολή υπογράφουν οι εξής ομάδες:
Αίας Γαστούνης, Αμβρακικός Λουτρού, Αναγέννηση Αρτας, Αχέρων Καναλακίου, Α.Ο. Διαβολιτσίου, Διαγόρας Βραχνεΐκων, Εθνικός Σκουλικάδου, Ναυπακτιακός Αστέρας, ΠΑΟ Βάρδας, Παναγρινιακός, Παναιγιάλειος, Παναχαϊκή και Τηλυκράτης Λευκάδας. 
Πηγή: mikriliga.com

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ