Πέμπτη, 21 Οκτώβριος 2021 11:53

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 2-1: Δεύτερη σερί νίκη και... δεύτερη θέση

Γράφτηκε από τον

Με γκολ του Μπολούν στο 73ο λεπτό ο Τέλλος Αγρας νίκησε χθες με 2-1 την Κυπαρισσία σε ματς για την 2η αγωνιστική της Α’ τοπικής, που είχε διακοπεί στο 63ο λεπτό λόγω έντονης βροχόπτωσης και ενώ το σκορ ήταν 1-1.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν χθες στους Γαργαλιάνους τα εναπομείναντα 27 λεπτά, συν τις καθυστερήσεις. Η Κυπαρισσία αστόχησε με το ξεκίνημα σε τετ α τετ και ο Αγρας σκόραρε στο 73’ με πλασέ του Μπολούν στην επαναφορά, ύστερα από απόκρουση του Σταθόπουλου σε σουτ του Αναστασόπουλου. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν το προβάδισμα μέχρι το τέλος, πανηγυρίζοντας την δεύτερη σερί νίκη, με την οποία έπιασαν τη Μεθώνη στη δεύτερη θέση του δευτέρου ομίλου και είναι στο -3 από την πρωτοπόρο Κορώνη. Η Κυπαρισσία γνώρισε την πρώτη ήττα και απέχει 5 βαθμούς από την κορυφή. Θυμίζουμε ότι στα 63 λεπτά που είχαν παιχτεί στις 10 Οκτωβρίου, η Κυπαρισσία είχε προηγηθεί στο 14’ με τον Παναγόπουλο και οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 44’ με τον Τ. Τσόπελα.
Το ματς διαιτήτευσε ο Σκόρδος με βοηθούς τους Σταυρόπουλο και Γαϊτάνη.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ; Λαμπίρης, Βελισσάρης, Αλεβίζος, Καραχάλιος, Λυμπερόπουλος, Ηλιόπουλος, Χρόνης, Μπολούν, Δημόπουλος, Αναστασόπουλος, Τ. Τσόπελας (75’ λ.τρ. Γεωργακόπουλος, 98’ Σερέτης).
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: : Σταθόπουλος, Παρασκευόπουλος, Ζαφείρης, Μιτρόφ, Μαρκόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Χρ. Μπουτσικάκης, Παναγόπουλος, Σκοζάϊ, Αντωνόπουλος, Π. Μπουτσικάκης

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 3 αγώνες)
1. Ακρίτας Κορώνης 3-0 9
2. Μεθώνη 4-1 6
-.Τέλλος Αγρας 5-4 6
4. Κυπαρισσία 5-3 4
-. Εράνη 3-4 4
6. Απόλλωνας Πεταλιδίου 7-8 3
. Τσικλητήρας Πύλου 4-2 3
8. Καλό Νερό 1-6 0
-. Χώρα 0-9 0
* Το ρεπό τους έχουν κάνει οι: Τσικλητήρας, Εράνη.


Πρώτη νίκη για το Δώριο

Χθες έγινε και το εξ αναβολής ματς για την 1η αγωνιστική της Α1 τοπικής, ανάμεσα στο Δώριο και τον Ηρακλή Κυπαρισσίας. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 1-0, σημειώνοντας την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς την 2η αγωνιστική έχασαν με 2-1 από τον Ηρακλή Καλαμάτας και την τρίτη αγωνιστική έμειναν στο 0-0 με τη Θύελλα Χαρακοπιού.
Για τον Ηρακλή Κυπαρισσίας ήταν η δεύτερη ήττα ύστερα από αυτή με τη Θύελλα Χαρακοπιού, ενώ δεν έγινε το ματς της 3ης αγωνιστικης με τον Αστέρα Αρφαρών, γιατί ο Ηρακλής δεν προσκόμισε όλα τα ράπιντ τεστ που απαιτούνταν για να αγωνιστεί.