Παρασκευή, 22 Οκτώβριος 2021 12:38

ΠΑΜΙΣΟΣ: Με Γεωργιόπουλο στον πάγκο και με Απόλλωνα

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Με Γεωργιόπουλο στον πάγκο και με Απόλλωνα

Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού και στην περίπτωση του Παμίσου, αυτό μπορεί να συμβεί με τον Μιχάλη Γεωργιόπουλο.

Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Παναγιώτη Μπιζίμη, ανέλαβε προσωρινά τα ηνία στον πάγκο μετά την αποχώρηση του δεύτερου και οδήγησε τους “πράσινους” στην επιβλητική νίκη με 7-0 επί της Σπερχογείας. Ο νεαρός τεχνικός θα καθίσει στον πάγκο και στο κυριακάτικο ντέρμπι κορυφής με τον Απόλλωνα Καλαμάτας και για την ώρα δεν φαίνεται να υπάρχει διάδοχη κατάσταση.

Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και άπαντες αισιοδοξούν σε θετικό αποτέλεσμα στο μεθαυριανό ματς. Ο στόχος άλλωστε του Παμίσου είναι ο πρωταθλητισμός και το ξεκίνημα είναι θετικό.
Οι “πράσινοι” νίκησαν στην πρεμιέρα με 4-0 τον Εθνικό Μελιγαλά και την τρίτη αγωνιστική με 7-0 την Σπερχογεία, ενώ ενδιάμεσα έκαναν το ρεπό τους. Ετσι ισοβαθμούν με τον Πανθουριακό στη δεύτερη θέση και απέχουν μόλις ένα βαθμό από τον πρωτοπόρο και αήττητο Απόλλωνα Καλαμάτας. Ως εκ τούτου με νίκη την Κυριακή ο Πάμισος θα ανέβει στην κορυφή του πρώτου ομίλου της Α’ τοπικής.
Αγωνιστικά, επιστρέφει από τραυματισμό ο Δεμπεγιώτης, ενώ θα είναι διαθέσιμος και ο Αράπι. Η μοναδική απουσία θα είναι ο Ιμεράσι, που είναι άρρωστος.