Παρασκευή, 22 Οκτώβριος 2021 13:10

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Ωρα για... πρωτάθλημα - Τι λένε Στεφανίδης και παίκτες

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Ωρα για... πρωτάθλημα - Τι λένε Στεφανίδης και παίκτες

Λίγες ώρες έμειναν για τη σέντρα στη Γ’ εθνική και στον Α.Ο. Διαβολιτσίου περιμένουν με ανυπομονησία την πρεμιέρα, που θα τους βρει στην Αιτωλοακαρνανία για το ματς με τον Ναυπακτιακό Αστέρα.

Ο ΑΟΔ θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι, μία από τις πιο δυνατές ομάδες του 4ου ομίλου, αλλά ο στόχος δεν είναι άλλος από τη νίκη.
“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινά το πρωτάθλημα, εμείς και χιλιάδες παίκτες, προπονητές και παράγοντες. Αυτό είναι το πρώτο συναίσθημα που έχουμε. Εχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Παίζουμε εκτός έδρας, αλλά έχουμε μάθει να αγωνιζόμαστε εκτός, γιατί δεν είναι έτοιμη η έδρα μας”, λέει αρχικά ο προπονητής του Διαβολιτσίου Μάρκος Στεφανίδης για την έναρξη του πρωταθλήματος και προσθέτει: “Οι πρεμιέρες είναι δύσκολες, είτε εντός,, είτε εκτός έδρας και ελπίζουμε να αποδειχθεί αυτό υπέρ μας στο φινάλε του αγώνα. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών στην προετοιμασία”.
Ο Μάρκος Στεφανίδης σχολιάζοντας τη δυναμικότητα του τετάρτου ομίλου τόνισε: “Για να σωθείς πρέπει να κάνεις πρωταθλητισμό. Δεν θέλω να κάνω πρόβλεψη για τον όμιλο. Ολοι ξέρουμε τις ομάδες. Πιστεύω ότι είναι μέσα στους τρεις πιο δυνατούς ομίλους. Ούτε τα διτέρματα δεν θα είναι εύκολα”.
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο έμπειρος αμυντικός Τάσος Καντούτσης. “Οπως είπε και ο προπονητής, επειδή είναι δύσκολος ο όμιλος, πρέπει να κάνεις πρωταθλητισμό. Πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε η ευχάριστη έκπληξη. Είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα. Εχουμε δουλέψει πολύ καλά. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο το ματς, αλλά θα τα δώσουμε όλα για ένα καλό αποτέλεσμα. Σε όλα τα ματς στόχος είναι η νίκη, έτσι και σε αυτό”.
Ο Γιώργος Βέλλης, που αγωνίζεται με επιτυχία σε όλες τις θέσεις στο αριστερό άκρο, σημείωσε ότι: “Η ομάδα έχει προετοιμαστεί. Δουλεύουμε καθημερινά, για να βγάλουμε όλα αυτά που δουλεύουμε στο γήπεδο. Στόχος η νίκη σε όλα τα ματς. Θέλουμε ένα καλό πρωτάθλημα. Να ευχηθώ υγεία σε όλους τους παίκτες.
Αισιόδοξος και ο Νίκος Μιχαλόπουλος, Ελληνοαμερικανός επιθετικός, από τον οποίο περιμένουν πολλά στο Διαβολίτσι.
“Πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά φέτος. Είμαστε καλά ψυχολογικά και έχουμε δύναμη. Θέλουμε να κερδίσουμε κάθε ματς και θα πάμε πολύ καλά την Κυριακή”.
Το ευχάριστο για τον Μάρκο Στεφανίδη είναι ότι με εξαίρεση τον Ελβις Γκελγκέρια, δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα και ο ΑΟΔ θα ταξιδέψει αυθημερόν για τη Ναύπακτο με αισιοδοξία και καλή ψυχολογία.

Τραπέζι από τη διοίκηση

Με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής, η διοίκηση του Α.Ο. Διαβολιτσίου έκανε χθες το τραπέζι στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, σε εστιατόριο στη Μαρίνα της Καλαμάτας. Συγκεκριμένα, εκ μέρους της διοίκησης το “παρών” έδωσαν οι Γιάννης Κωνσταντάρας, Βασίλης Χαρίτσης, Γιώργος Τσοροτιώτης, Παναγιώτης Κυριακόπουλος, Θύμιος Ξηρόκωστας, καθώς και ο προπονητής Μάρκος Στεφανίδης και οι προαναφερθέντες παίκτες, που αποχώρησαν νωρίτερα λόγω προπόνησης.
Οι άνθρωποι της ομάδας είναι αισιόδοξοι για την τρίτη σερί συμμετοχή στη Γ’ εθνική παρά τα προβλήματα, με κυριότερο το γηπεδικό που δεν επιτρέπει στον ΑΟΔ να αγωνίζεται στη φυσική του έδρα, τουλάχιστον, στο ξεκίνημα της σεζόν.
Χθες οι ιθύνοντες είχαν συνάντηση με την δήμαρχο Οιχαλίας Γιώτα Γεωργακοπούλου, προκειμένου να ενημερωθούν για το τι μέλλει γενέσθαι με την πορεία των εργασιών, που απαιτούνται για να μπορεί και πάλι να χρησιμοποιηθεί το γήπεδο “Καπετάν Βασίλης”. Μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα, το Διαβολίτσι θα δίνει τα εντός έδρας παιχνίδια του στο Μελιγαλά και θα συνεχίσει να προπονείται στο γήπεδο της Δυτικής Παραλίας στην Καλαμάτα.
Η διοίκηση προσμένει να λυθεί το πρόβλημα και η μοναδική εκπρόσωπος της Μεσσηνίας στη Γ’ εθνική, να επιστρέψει στο “σπίτι” της. Να σημειωθεί πάντως ότι στις πρώτες έξι αγωνιστικές, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μόνο ένα εντός έδρας παιχνίδι, αυτό με τον Αμβρακικό Λουτρού την δεύτερη αγωνιστική.