Παρασκευή, 22 Οκτώβριος 2021 17:08

Παναθηναϊκός: Εκδικάστηκε η υπόθεση, σήμερα η απόφαση

Γράφτηκε από τον

Νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής εκδικάστηκε η υπόθεση του Παναθηναϊκού, ο οποίος κινδυνεύει με τιμωρία για περιστατικό που έγινε πριν το παιχνίδι με τον Ιωνικό. 

Μετά την παρέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σπυρόπουλου, ο Παναθηναϊκός κλήθηκε σε απολογία για την ένταση που καταγράφηκε έξω από την Λεωφόρο πριν την αναμέτρηση με τον Ιωνικό. Η έκθεση της αστυνομίας, που παραδόθηκε με καθυστέρηση, ήταν επιβαρυντική για τους "πράσινους".

Η υπόθεση εκδικάστηκε σήμερα νωρίς το μεσημέρι και η πράσινη ΠΑΕ κινδυνεύει με ποινή κεκλεισμένων των θυρών από 2 έως 4 αγωνιστικές και με βαρύτατο πρόστιμο. Οι νομικοί του Τριφυλλιού παρέθεσαν τα επιχειρήματά τους, απάντησαν στα ερωτήματα της έδρας και μέχρι το βράδυ αναμένεται να υπάρξει η ανακοίνωση της απόφασης.

Ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Βαγιάκος, έκανε ένσταση απαράδεκτης δίωξης, καθώς όπως υπογράμμισε: «αναφέρεται από τον παρατηρητή του αγώνα άρα υπεύθυνο για τη δίωξη είναι το πειθαρχικό σας όργανο και όχι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας. Δεν κάνατε καμία δίωξη και δεν κληθήκαμε σε απολογία για το συγκεκριμένο περιστατικό. Η έκθεση της Αστυνομίας λέει ότι οι φίλαθλοι ήταν επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Για τη δεύτερη πράξη υπήρξαν άτομα που βγήκαν από τη Θύρα 14.

Το οδόστρωμα της οδού Παναθηναϊκού όμως, δεν είναι εν γένει χώρος του γηπέδου, ούτε το πεζοδρόμιο απέναντι είναι και άρα δεν έχουμε ευθύνη. Ο τραυματισμός του σεκιούριτι υπάρχει κατάθεση του ότι έγινε στον φραγμό 6, στην γωνία της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με την οδό Παναθηναϊκού. Η αστυνομία μάλιστα δεν τον αντιλήφθηκε».

Ως μάρτυρας κατέθεσε ο διευθυντής ποδοσφαιρικών επιχειρήσεων του Παναθηναϊκού, Σπύρος Βλάχος. Μεταξύ άλλων είπε: «μέσα στις κερκίδες δεν έγινε τίποτα. Κανείς στο γήπεδο δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό. Όπως με ενημέρωσαν, 20-30 άτομα από τη Θύρα 14 βγήκαν έξω για να βάλουν κάποιους άλλους οπαδούς μέσα, κι εκεί υπήρχε μια μικρή ένταση».

Πηγή: gazzetta.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ