Δευτέρα, 25 Οκτώβριος 2021 12:14

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 3-3: "Αγγλική" ισοπαλία σε ματς ανατροπών (φωτογραφίες)

Γράφτηκε από τον
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 3-3: "Αγγλική" ισοπαλία σε ματς ανατροπών (φωτογραφίες)

Το πιο παραγωγικό ματς στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου της Γ' εθνικής έγινε στη Ναύπακτο.

Ναυπακτιακός Αστέρας και Α.Ο. Διαβολιτσίου προσέφεραν γκολ και θέαμα, σ' ένα συναρπαστικό παιχνίδι, που δεν ανέδειξε νικητή (3-3). Ο ΑΟΔ προηγήθηκε με 0-2 στο 25', αλλά οι γηπεδούχοι γύρισαν το ματς πριν πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Στο δεύτερο ημίχρονο το Διαβολίτσι έβγαλε ψυχή, πάθος και πήρε το βαθμό σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του ομίλου. Το Διαβολίτσι είχε όμως την ευκαιρία να ξεκινήσει μ' ένα μεγάλο διπλό το πρωτάθλημα, καθώς απώλεσε προβάδισμα δύο τερμάτων σε διάστημα 15 λεπτών, ενώ στο 0-2 ο Βέλλης είχε ευκαιρία για τρίτο γκολ.

Τσιγαρίδης, Ηλιόπουλος και Καντούτσης σκόραραν για τη μεσσηνιακή ομάδα και απάντησαν οι Ρουμπάτος, Νιφορόπουλος και Γιαννόπουλος.

"Πάγωσαν" με Λίτσο

Στο ξεκίνημα του αγώνα και συγκεκριμένα στο 11ο λεπτό ο Θοδωρής Λίτσος των γηπεδούχων έχασε τις αισθήσεις του και προς στιγμήν όλοι "πάγωσαν" στο "Παπαχαραλάμπειο" Στάδio. Ευτυχώς ο παίκτης συνήλθε και μεταφέρθηκε για εξετάσεις στο Νοσοκομείο. Μετά από 15λεπτη διακοπή ο αγώνας άρχισε και πάλι με το Διαβολίτσι να αιφνιδιάζει τον Ναυπακτιακό σκοράροντας εις διπλούν.

"Χτύπησε" με Τσιγαρίδη και Ηλιόπουλο

Στο 13' από ενέργεια και ασίστ του Πάγια, ο Τσιγαρίδης με σουτ πέτυχε το πρώτο φετινό γκολ του ΑΟΔ στη Γ' εθνική και στο 20' έπειτα από συνδυασμό Πάγια - Τσιγαρίδη, ο Ηλιόπουλος που ήταν ο τελικός αποδέκτης της μπάλας με ευθύβολο σουτ έγραψε το 0-2.
Το Διαβολίτσι με τη ψυχολογία στα ύψη έχασε ευκαιρία με το Βέλλη για το 0-3 και στη συνέχεια υπέστη καθίζηση.

Τρία γκολ σε 15 λεπτά!

Ο Ναυπακτιακός Αστέρας εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά λάθη και γύρισε το ματς. Στο 28' ο Ρουμπάτος έκανε το 1-2 σε μια γρήγορη εκτέλεση φάουλ που έπιασε στον ύπνο τη μεσσηνιακή ομάδα. Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι ο ρέφερι Αντωνιάδης αντί για φάουλ υπέρ του Μουλιάτου, έδωσε λανθασμένα φάουλ στον Ναυπακτιακό και από αυτό το φάουλ ήρθε η μείωση του σκορ.
Και σαν να μην έφθανε αυτό, ο Καντούτσης στο 33' έκανε λάθος γύρισμα στην άμυνα και ο Νιφορόπουλος ισοφάρισε σε 2-2. Το Διαβολίτσι είχε χάσει το προβάδισμα, αλλά και τον Τσιγαρίδη που αποχώρησε με θλάση. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Γιαννόπουλος από κοντά έκανε το 3-2.

Εδειξε χαρακτήρα

Το Διαβολίτσι παρά το σοκ της ανατροπής, έδειξε χαρακτήρα στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε το βαθμό με κεφαλιά του Καντούτση στο πρώτο δοκάρι στο 80' ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Δημητρίου. Είχε προηγηθεί πάντως η σωτήρια απόκρουση του Μερκούρι σε σουτ του Καψάσκη, σε μία από τις λίγες φορές που απείλησαν οι γηπεδούχοι στο δεύτερο ημίχρονο.
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Σίμος, Μπατσής, Χριστόπουλος, Γιαννόπουλος, Ναουμίδης, Μαχαίρας, Γιαννιώτης, Λίτσος (11' λ.τρ. Σούκιας), Ρουμπάτος, Κοντογιάννης (65' Καψάσκης), Νιφορόπουλος.
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Μερκούρι, Βέλλης (8' Στραβάκος), Θώδης, Πιτσιλής, Καντούτσης, Μπαλόπουλος, Πάγια, Δημητρίου (84' Κρεμμύδας), Τσιγαρίδης (30' λ.τρ. Βλάχος)), Μουλιάτος, Ηλιόπουλος.