Κυριακή, 27 Ιούλιος 2014 21:50

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Τελευταία μέρα αύριο για δηλώσεις συμμετοχής σε πρωταθλήματα και κύπελλο

Γράφτηκε από τον

Αύριο Δευτέρα είναι η τελευταία ημέρα που μπορούν τα σωματεία του νομού να δηλώσουν συμμετοχή στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ, αλλά και στο κύπελλο Μεσσηνίας.
Σύμφωνα με τις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων στην Α' τοπική έχουν δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή 16 σωματεία, στη νεοσύστατη κατηγορία Α1 14 σωματεία, στη Β' τοπική 28 σωματεία που θα χωριστούν σε δύο ομίλους και στην Γ' τοπική 23 σωματεία που επίσης θα χωριστούν σε δύο ομίλους.


Σε ότι αφορά το κύπελλο Ελλάδας Ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών η συμμετοχή είναι υποχρεωτική για τα σωματεία της Α΄ τοπικής και της Α1 και προαιρετική για τα σωματεία Β΄ και Γ΄ κατηγορίας.
Ας δούμε αναλυτικά, ποιες ομάδες έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις φετινές διοργανώσεις της ΕΠΣΜ σε πρωταθλήματα και κύπελλο.

Η Α' τοπική

Στο πρωτάλημα της Α' τοπικής έχουν δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή οι παρακάτω 16 ομάδες: Μεσσηνιακός, Γ.Σ., Α.Σ. Ανδρούσας, Γ.Π.Σ. Πάμισος Μεσσήνης, Α.Π.Σ. Αστέρας Αρφαρών, Α.Ο. Κυπαρισσίας, Α.Ο. Τέλλος Αγρας Γαργαλιάνων, Α.Π.Σ. Εράνη Φιλιατρών, Α.Ο. Διαβολιτσίου, Α.Ο. Εθνικός Μελιγαλά, Α.Ο. Σπερχογείας, Α.Ο. Ολυμπιονίκης Κ. Τσικλητήρας Πύλου, Α.Σ Απόλλων Καλαμάτας, Π.Α.Ο. Ολυμπιακός Καλαμάτας, Α.Ο. Ακρίτας Κορώνης, Α.Ο. Δωριεύς Δωρίου, Α.Ο. Ασπροχώματος.
Η φετινή διοργάνωση της Α' τοπικής έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Σεπτεμβρίου.
Το κάθε σωματείο για να μπορέσει να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα θα πρέπει να να το δηλώσει εγγράφως τη συμμετοχή του στα γραφεία της ΕΠΣΜ μέχρι σήμερα, στις 12 το μεσημέρι το αργότερο και να καταλάβει 90 ευρώ, που είναι το παράβολο για τη συμμετοχή.

Η Α1 τοπική

Στο πρωτάθλημα της νεοσύστατης κατηγορίας της Α1 έχουν δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή οι παρακάτω 14 ομάδες: Α.Ο. Φαραί, Α.Ο. Αίαντας Καλαμάτας, Α.Ο. Μεθώνης, Α.Ο. Ηρακλής Καλαμάτας, Α.Ο. Ομόνοια Καλαμάτας, Νέος Αρις, Α.Σ. Πανθουριακός, Α.Σ. Παπαφλέσσας Αμφειας, Χανδριναϊκός Π.Σ., Α.Ο. Παπαφλέσσας Χώρας, Κεραυνός Καλαμάτας, Α.Π.Σ. Δήμου Παπαφλέσσα, Α.Ο. Μιλτιάδης, Α.Σ. Απόλλων Πεταλιδίου.
Το πρωτάθλημα έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Σεπτεμβρίου.
Οι ομάδες για να λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή με έγγραφο τους στα γραφεία της ΕΠΣΜ και να καταβάλουν το χρηματικό ποσό των 90 ευρώ ως παράβολο συμμετοχής, μέχρι σήμερα στις 12 το μεσημέρι το αργότερο.

Η Β' τοπική

Στο πρωτάθλημα της Β' τοπικής έχουν δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή οι παρακάτω 28 ομάδες: Α.Σ. Αστέρας Μικρομάνης, Α.Ο. Στενωσιάς, Α.Ο. Πατίστα Καλαμάτας, Ατρόμητος Πλατύ, Α.Ε. Αβίας, Α.Ε. Μάνης, Παναθηναϊκός Καλαμάτας, Π.Α.Ο. Πράσινα Πουλιά, Πανιώνιος Καλαμάτας, Π.Α.Ο. Καλού Νερού, Π.Α.Ο. Καλλιθέας, Α.Ε. Αιθαίας, Ολυμπιακός Ανάληψης, Θύελλα Χαρακοπιού, Α.Σ. Μάνεσι, ΑΕΚ Καλαμάτας, Α.Π.Σ. Αστέρας Βαλύρας, Θύελλα Μερόπης, Α.Ε. Κυπαρισσίας Ηρακλής, Διαγόρας Κοπανακίου, Π.Α.Ο. Δόξα Καλαμάτας, ΠΑΟΚ, Α.Π.Σ. Αναγέννηση Παραλίας, Α.Σ. Αμφιθέας.
Η πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος έχει οριστεί για το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Οκτωβρίου.
Οι ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής, θα πρέπει να το δηλώσουν εγγράφως μέχρι σήμερα στις 12 το μεσημέρι το αργότερο και θα πρέπει να καταβάλλουν και χρηματικό ποσό 80 ευρώ ως παράβολο για τη συμμετοχή.

Η Γ' τοπική

Στο πρωτάθλημα της Γ' τοπικής έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι παρακάτω 23 ομάδες: Α.Ο. Βέργας, Α.Ο. Χατζή, Α.Ε. Λογγάς, Θύελλα Παραλίας ΟΦ, Α.Π.Σ. Αρις, Αχιλλέας Αβραμιού, Α.Ο. Νίκη Πλάτης, Α.Ο. Πανευαϊκός, Ατρόμητος Καλαμάτας, Α.Ο. Ερμής Καλαμάτας, Θησέας Καλαμάτας, Α.Ο. Σελλά, Α.Ο. Διοδίων, Δ.Ε.Α.Ο «Ο ΤΑΫΓΕΤΟΣ», Νέδουσα Αλαγονίας, Α.Ο. Ενωμένα Σωματεία Καλαμάτας, Α.Π.Σ. Πύλου Νέστωρ, Ολυμπιακός Διαβολιτσίου, Α.Σ. Δαναός, Θύελλα Κόκλας, Α.Π.Ο.Κ. Ικαρος, Πάμισος Αριος, Α.Ε. Γαργαλιάνων.
Η έναρξη του πρωταθλήματος έχει οριστεί για το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Οκτωβρίου.
Οι ομάδες που έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος στο φετινό πρωτάθλημα, θα πρέπει να δηλώσουν εγγράφως συμμετοχή στα γραφεία της ΕΠΣΜ, μέχρι σήμερα στις 12 το μεσημέρι, το αργότερο και θα καταβάλλουν το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ ως παράβολο για τη συμμετοχή.

Το κύπελλο

Στο κύπελλο Ελλάδας Ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών είναι υποχρεωτική η συμμετοχή για τις ομάδες της Α' τοπικής και της νεοσύστατης κατηγορίας της Α1. Προαιρετική είναι η συμμετοχή για τις ομάδες της Β' και Γ' τοπικής.

Η φετινή διοργάνωση έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει με τις αναμετρήσεις της α' φάσης την Τετάρτη 20 Αυγούστου.
Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο κύπελλο θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι σήμερα στις 12 το μεσημέρι το αργότερο και θα καταβάλουν το ποσό των 70 ευρώ ως παράβολο συμμετοχής.