Δευτέρα, 25 Οκτώβριος 2021 19:28

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 3-0: Με πρωταγωνιστή τον Αρη Μουστάκα

Γράφτηκε από τον

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Αρη Μουστάκα, η Α.Ε. Μάνης (φωτό) ζευγάρωσε τις νίκες της, καθώς χθες στο γήπεδο του Κάμπου κέρδισε τον Εθνικό Μελιγαλά με 3-0.

Οι νικητές μπήκαν αρκετά δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, όμως δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν σε γκολ κάποια από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Επαιξαν καλά, δίνοντας μεγάλη προσοχή στην αμυντική λειτουργία ώστε να κρατήσουν μακριά τους αντίπαλους επιθετικούς και από εκεί και μετά κοιτούσαν πως θα βρουν τους διαδρόμους για να απειλήσουν ουσιαστικά την αντίπαλη εστία. Χρειάστηκε να φτάσει το παιχνίδι στο τελευταίο μισάωρο σχεδόν ώστε να ανταμειφθούν οι προσπάθειες τους. Η ομάδα δείχνει παιχνίδι με παιχνίδι σημάδια βελτίωση και οι επιθετικές προσπάθειες που δεν είχαν ευτυχή κατάληξη σε προηγούμενα ματς, ανήκουν στο παρελθόν. Η Α.Ε.Μ. σιγά – σιγά βρίσκει τα πατήματά της και αυτό φαίνεται από την εικόνα της στο χθεσινό, αλλά και στο προηγούμενο ματς.
Ο Εθνικός από την άλλη στάθηκε καλά για σχεδόν 70 λεπτά, προσπάθησε σε αυτό το διάστημα να απειλήσει τους γηπεδούχους, όμως οι προσπάθειες των παικτών του δεν είχαν αποτέλεσμα. Μετά το πρώτο γκολ που δέχτηκε, άλλαξε το σχέδιο που είχε ο Γιώργος Αργυρόπουλος για το παιχνίδι και έβγαλε την ομάδα στην επίθεση για να διεκδικήσει την ισοφάριση ή ακόμη και τη νίκη. Δεν είχε αποτέλεσμα γιατί οι γηπεδούχοι βρήκαν περισσότερους χώρους και απείλησαν φτάνοντας σε δύο ακόμη γκολ και στη νίκη.
Στο 68’ ο Μουστάκας με σουτ έξω από την περιοχή σημείωσε το 1-0. Ο ίδιος παίκτης στο 75’ ο Μουστάκας με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο “Γ’ της εστίας του Νέγκογλου και πέτυχε το 2-0 βάζοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Στο 90’ μετά από πάσα του Κοντού ο Αλεξανδρόπουλος με σουτ “έγραψ” το τελικό 3-0.
ΑΕ ΜΑΝΗΣ: Αντωνόπουλος, Πουλάκος (65’ Φετάχου, 80’ λ.τρ. Κοντός), Γεωργίκος, Γιαννής, Τζανετέας (80’ Μπέρμπερη), Κλουβάτος, Δουρούμης (85’ Μέτσο), Μουστάκας, Αλεξανδρόπουλος, Χελάς (85’ Αναστασίου), Χατζηπαναγιώτης.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Νέγκογλου, Μάραντος, Μακρής, Νινιός, Ν. Παπαγεωργίου, Αλντέσκου (62’ Αβράμης), Γρ. Παπαγεωργίου, Κανελλόπουλος, Κοντομανωλόπουλος, Λάγιος (83’ λ.τρ. Γεωργατσέλης), Βόρφι.