Κυριακή, 27 Ιούλιος 2014 20:08

ΕΡΑΝΗ: Υπέγραψε και ο Στέλιος Σπανός, ακολουθεί ο Πετρόγιαννης

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Υπέγραψε και ο Στέλιος Σπανός, ακολουθεί ο Πετρόγιαννης

Μετά τον Αγγελο Μπαστακό, ένας ακόμη πρώην παίκτης του Μεσσηνιακού ο Στέλιος Σπανός υπέγραψε στην Εράνη. Ο 22χρονος μέσος συμφώνησε με τους Φιλιατρινούς και τη νέα χρονιά θα φορά την πράσινη φανέλα κάτι που θα συμβεί και με τον Γιάννη Πετρόγιαννη, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τους Φιλιατρινούς και απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

 

Από εκεί και πέρα, στα Φιλιατρά ψάχνουν για ένα επιθετικό και εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις παικτών εντός και εκτός Μεσσηνίας.
Όσον αφορά τις ανανεώσεις, να θυμίσουμε ότι έχουν συμφωνήσει να αγωνίζονται στην Εράνη και τη νέα αγωνιστική περίοδο οι Στέλιος Μπεγλεκτσής, Γκρέτσα Αλμπαν, Ακης Μιχαλαλόπουλος, Παναγιώτης Κώτσος, Βασίλης Αθανασόπουλος, Σταύρος Γιάννης, Χαράλαμπος Νικολόπουλος, Σωτήρης Βλασσόπουλος και Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος.
Τέλος, την Παρασκευή 1η Αυγούστου η Εράνη διοργανώνει το 1ο αθλητικό πανηγύρι και παράλληλα μουσική βραδιά με την Εφη Θώδη.
Το αθλητικό πανηγύρι θα πραγματοποιηθεί στο 1ο δημοτικό σχολείο Φιλιατρών και ώρα έναρξη είναι στις 9 το βράδυ.
Τη μουσική βραδιά διοργανώνει η ομάδα με στόχο να συγκεντρώσει έσοδα, που θα βοηθήσουν να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της αγωνιστικής περιόδου.
Σχετικά με το 1ο αθλητικό πανηγύρι, σε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο στο χώρο του σχολείου οι παραβρισκόμενοι θα μπορούν να γνωρίσουν και να μιλήσουν με το προπονητικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές της Εράνης, παλιούς αθλητές του Φιλιατρινού συλλόγου και εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε., που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν διάφορες αθλητικές δράσεις στις οποίες θα μπορούν να πάρουν μέρος όσοι παρευρεθούν στο αθλητικό πανηγύρι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ