Δευτέρα, 25 Οκτώβριος 2021 20:22

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Νίκη του Α.Ο. Πατίστα στα Καλάβρυτα

Γράφτηκε από τον

Με εκτός έδρας νίκη ξεκίνησε την παρουσία της στο χώρο του ποδοσφαίρου η νεοιδρυθείσα ομάδα του Α.Ο. Πατίστα, η οποία το Σάββατο κέρδισε με 2-1 την ΑΕ Καλαβρύτων για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Πρόκειται για μια ιστορική νίκη, την πρώτη σε εθνική κατηγορία για Καλαματιανή ομάδα, η οποία από φέτος ξεκίνησε τη λειτουργία της. Σε ότι αφορά το παιχνίδι ο Α.Ο. Πατίστα κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο να προηγηθεί με 2-0 και να διατηρήσει το υπέρ της σκορ μέχρι το 75’ όταν και μείωσε η ομάδα των Καλαβρύτων. Στη συνέχεια τίποτα δεν άλλαξε και η Καλαματιανή ομάδα πήρε το πρώτο της τρίποντο στον 4ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής.
Την ευκαιρία να ανοίξει το στο 10’ είχε ο Α.Ο. Πατίστα στο 10’ όταν κέρδισε πέναλτι η Μητροπούλου, όμως η Μαστορέα που το εκτέλεσε έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στο κάθετο δοκάρι. Στο 14’ η Κακαλέτρη με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ και στο 21’ η Κάργα με σουτ πέτυχε το 0-2. Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε στο 75’ η Α. Κόρδη με κοντινό πλασέ.
Πέρα από τα δύο γκολ οι Μαστορέα και Κακαλέτρη έχασαν και άλλες ευκαιρίες για γκολ.
Το ματς διαιτήτευσε ο Κοιλιομενιάτης με βοηθούς διαιτητές τους Ασημακόπουλο, Γαβρηλιάδη και οι τρεις από την ΕΠΣ Ηλείας.
ΑΕ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Κ. Παναγοπούλου, Τσεντούκου, Δέλα, Φλογέρα, Καλαμαρά, Α. Κόρδη, Ν. Κόρδη, Στεργίου, Βαρβιτσιώτη, Γκράμμη.
ΑΟ ΠΑΤΙΣΤΑ: Τσουλάκου, Μητροπούλου (89’ Μπασέα), Ταλλάρου, Λαλούση, Σαραντέα, Αλεξίου, Παπαδέα, Μπάκα (78’ Παρθένιου), Κακαλέτρη, Κάργα, Μαστορέα (68’ Μπιζίμη).

Τα αποτελέσματα
του 4ου ομίλου

Η πρεμιέρα στη Γ’ εθνική έγινε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, όμως το παιχνίδι του Α.Ο. Πατίστα είχε αναβληθεί. Στα άλλα δύο ματς του 4ου ομίλου είχαμε δύο νίκες για τις γηπεδούχες ομάδες.
Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής είναι:

Αρης Τρίπολης – Ακαδημία Δόξα ‘98 7-0
ΑΣ Τροιζηνιακός – Λύκοι Αιγιαλείας 3-2
ΑΕ Καλαβρύτων – ΑΟΠΚ Πατίστα 1-2