Κυριακή, 27 Ιούλιος 2014 21:44

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ξεκινά αύριο προετοιμασία (6 μ.μ. Δημοτικό Στάδιο) με κενά στο ρόστερ

Γράφτηκε από τον

Ο Νίκος Κουρμπανάς είχε δηλώσει εξ αρχής ότι η Καλαμάτα θα ξεκινήσει προετοιμασία στις 28 Ιουλίου, ανεξάρτητα με τον αριθμό των παικτών που θα έχει στην διάθεση του. Έτσι αύριο Δευτέρα στις 6 μ.μ. έχει προγραμματιστεί στο Δημοτικό Στάδιο η «πρώτη» της "Μαύρης Θύελλας", η οποία πάντως έχει ακόμη αρκετά κενά στο ρόστερ της.


Παρά τις σημαντικές κινήσεις που έγιναν τα τελευταία 24ωρα, η ομάδα δεν έχει περισσότερους από 12-13 παίκτες, καθώς ξεκίνησε το σχεδιασμό ουσιαστικά από το μηδέν.
Αύριο λοιπόν θα ξεκινήσουν το… τρέξιμο όσοι υπάρχουν και σταδιακά θα προστίθενται οι παίκτες που θα αποκτηθούν το επόμενο διάστημα.
Να θυμίσουμε εδώ πως άποψη του νέου τεχνικού της ομάδας είναι πως είναι προτιμότερο να ξεκινήσει η ομάδα με τόσο λίγους παίκτες, παρά να γίνουν βιαστικές κινήσεις που θα οδηγήσουν σε μεταγραφικά λάθη.
Για αυτό λοιπόν η ομάδα ξεκινά αύριο με μικρό αριθμό παικτών ενώ την ίδια ώρα διοίκηση και Κουρμπανάς προσπαθούν να κλείσουν τους επόμενους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας προσπαθώντας να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές παικτών.

Ποιους παίκτες έχει σήμερα

Να θυμίσουμε ότι επίσημα οι Μεσσήνιοι έχουν ανακοινώσει έξι μεταγραφές. Εχουν αποκτηθεί ο επιθετικός Πέτρος Δημητριάδης (από Αστέρα Μαγούλας), ο αμυντικός Παναγιώτης Νιφορόπουλος (από Μανωλάδα), ο αμυντικός Τάσος Χριστοφιλέας (από Καλλιθέα) και ο επίσης αμυντικός Νίκο Χάριτος (από Κόρινθο), ο τερματοφύλακας Δημήτρης Μούζος (από Αστέρα Μαγούλας) και ο τερματοφύλακας Τριαντάφυλλος Βασιλειάδης που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε Αχαρναϊκο και Βατανιακό Κατερίνης στο β΄γύρο.
Συμφωνία  υπάρχει και με τον αμυντικό Βασίλη Τριάντο (έπαιζε στον Αστέρα Μαγούλας) ο οποίος έκανε και δηλώσεις σχετικά με την έλευση του στην ομάδα, ωστόσο η απόκτηση του δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα.
Όσον αφορά τις ανανεώσεις, οι Χρήστος Καλαντζής, Κώστας Ηλιόπουλος και Βασίλης Σκαρλάτος παραμένουν στην ομάδα, όπως φυσικά και οι νεαροί Νίκος Βασιλόπουλος, Βασίλης Κακκαλής και Ηλίας Κουντάνης.
Συνολικά δηλαδή η Καλαμάτα έχει σήμερα 6 παλιούς (μαζί με τους μικρούς) και 7 νέους παίκτες, σύνολο 13. Φυσικά δεν αποκλείεται να δούμε περισσότερους παίκτες στο γήπεδο σήμερα, αν η διοίκηση επιφυλάσσει κάποια μεταγραφική έκπληξη.

Ολοκληρώθηκαν οι δομικές

Το Σάββατο το απόγευμα έγινε στο γήπεδο της Σπερχογείας η δεύτερη και τελευταία προπόνηση όπου δοκιμάστηκαν νεαροί παίκτες. Ο Νίκος Κουρμπανάς είδε περίπου 20 ποδοσφαιριστές χωρίς να γνωρίζουμε ακόμη αν θα εισηγηθεί την απόκτηση κάποιους.