Τετάρτη, 27 Οκτώβριος 2021 13:46

ΕΡΑΝΗ: Φιλικό την Πέμπτη με τον Αμυκλιακό

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Φιλικό την Πέμπτη με τον Αμυκλιακό

Τρεις εβδομάδες δίχως επίσημο αγώνα θα μείνει η Εράνη, μιας και μετά το ρεπό και το ματς που δεν έγινε με τη Χώρα για το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής, αναβλήθηκε και το ματς κυπέλλου με το Διαβολίτσι.

Ο λόγος είναι οι υποχρεώσεις που έχει ο ΑΟΔ στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Ετσι η νοκ άουτ αναμέτρηση θα οριστεί σε νέα ημερομηνία που να βολεύει και τις δύο ομάδες. Η ομάδα των Φιλιατρών έδωσε το περασμένο Σάββατο φιλικό στην έδρα της με τον Ολυμπιακό Ανάληψης, το οποίο κέρδισε με 2-0.
Τα γκολ για τους “πράσινους” πέτυχαν οι Μπάρκας και Διονυσόπουλος.
Αύριο Πέμπτη στις 4 το απόγευμα στο παλιό γήπεδο Φιλιατρών η Εράνη θα δώσει νέο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο μια ομάδα της Α’ κατηγορίας της Λακωνίας, τον Αμυκλιακό.
Ο προπονητής Κώστας Λυμπερόπουλος θεωρεί αναγκαία αυτά τα τεστ για να διατηρηθεί η ομάδα του σε αγωνιστική ετοιμότητα, μιας και το επόμενο επίσημο παιχνίδι είναι στις 7 Νοεμβρίου με τον Τσικλητήρα Πύλου.

Νέα μεταγραφή ο μεσοεπιθετικός Κ. Βιτάλης

Στα αγωνιστικά οι Πέππας και Χρονόπουλος θα μπουν τις επόμενες ημέρες στο προπονητικό πρόγραμμα, ενώ ο στρατεύσιμος Ορφέας Γκότσης πήρε μετάθεση στην Καλαμάτα και θα μπορεί να δίνει συχνότερα το “παρών” στις προπονήσεις. Τέλος, η Τριφυλιακή ομάδα προχώρησε σε μια ακόμη μεταγραφή τις προηγούμενες ημέρες... Συγκεκριμένα απέκτησε τον 19χρονο μεσοεπιθετικό Κώστα Βιτάλη από τον Α.Ο. Δίστου (ομάδα της Εύβοιας). Ο Βιτάλης είναι φοιτητής στη Μεσσηνία και θα ξεκινήσει προπονήσεις τις προσεχείς ημέρες.