Δευτέρα, 01 Νοέμβριος 2021 14:13

ΠΟΛΟ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ: Εχασε την πρόκριση, κέρδισε εμπειρίες ο ΝΟΚ (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Με απολογισμό μία νίκη και τρεις ήττες ο Ναυτικός Ομιλος Καλαμάτας αποκλείστηκε από τη συνέχεια του πανελληνίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών (U19).

H μεσσηνιακή ομάδα κατέλαβε την τέταρτη θέση στον όμιλο της Πελοποννήσου, που φιλοξενήθηκε από την Παρασκευή έως την Κυριακή στην Καλαμάτα.

Συγκεκριμένα, ηττήθηκε με 5-26 από το Ν.Ο. Πατρών, κέρδισε στη συνέχεια με 10-9 τον Ν.Ο. Ναυπλίου, ηττήθηκε με 28-6 από τον ισχυρό Ολυμπιακό και στο τελευταίο του ματς ο ΝΟΚ έχασε χθες με 9-1 από τη ΝΕ Πατρών και έτσι αποκλείστηκε (προκρίνονταν οι 3 πρώτες ομάδες της βαθμολογίας). Η μεσσηνιακή ομάδα εμφανίστηκε κουρασμένη από την υπερπροσπάθεια των προηγούμενων ημερών.

Τα παιδιά έδωσαν ότι μπορούσαν, αλλά υπέκυψαν απέναντι σε μια ανώτερη ομάδα, που πήρε την πρόκριση, όπως και ο Ολυμπιακός και η ΝΕ. Πατρών, ενώ εκτός έμειναν ΝΕ Πατρών και ΝΟΚ. Ο ΝΟΚ κέρδισε όμως πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον, ενώ οργανωτικά κέρδισε τις εντυπώσεις φιλοξενώντας με επιτυχία μια ακόμα διοργάνωση, όπως κάνει κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο με την Α2 Εθνική Ανδρών. Στα θετικά ότι πολύς κόσμος βρέθηκαν στο κολυμβητήριο της πόλης και είχε την ευκαιρία να απολαύσει για ένα τριήμερο θεαματικούς αγώνες.

Στους αγώνες που έγιναν στην Καλαμάτα, η αποστολή του ΝΟΚ απαρτιζόταν από αθλητές 1 έως και 5 χρόνια μικρότερους σε σύγκριση με την κατηγορία,.
Αναλυτικά αγωνίστηκαν οι Γιώργος Γιάνναρης, Φίλιππος Πατριαρχέας, Κανέλλος Σκουρτσίδης, Στάθης Φραγκούλης, Μάριος Τσιρτσής, Σταμάτης Γιαλικάρης, Παναγιώτης Ρούσσης, Κώστας Σπαράγγης, Θάνος Δημόπουλος, Δήμος Κωνσταντόπουλος, Παναγιώτης Περδικέας, Μιχάλης Σούμπλης, Γιώργος Μπούνας, Παναγιώτης Χριστόφορος.