Δευτέρα, 01 Νοεμβρίου 2021 18:15

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ 4-1: Με άνεση στην επόμενη φάση

Γράφτηκε από τον

Χωρίς να δυσκολευτεί πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας ο Τέλλος Αγρας που νίκησε χθες με 4-1 στο γήπεδο των Γαργαλιάνων τον Ηρακλή Κυπαρισσίας.

Πλέον η ομάδα του Δημήτρη Λίτσα θα βρει μπροστά της την Ομόνοια εντός έδρας στην επόμενη φάση του θεσμού.
Οσον αφορά το χθεσινό παιχνίδι η διαφορά μιας κατηγορίας ήταν εμφανής από το ξεκίνημα.
Το σκορ άνοιξε στο 22’ όταν ο Μπολούν έδωσε στον Δημόπουλο και αυτός έκοψε για το νεαρό Σερέτη που με πλασέ έκανε το 1-0.
Τα υπόλοιπα γκολ μπήκαν στο β’ ημίχρονο, που “άνοιξε” περισσότερο το παιχνίδι.
Στο 62’ ο Αναστασόπουλος βρέθηκε τετ α τετ και έκανε το σουτ, με τον Ανδρουτσάκη να αποκρούει και τον Χρόνη με σουτ έξω από την περιοχή να κάνει το 2-0.
Πέντε λεπτά αργότερα μετά από σέντρα του Σερέτη ο Κώστας Λυμπερόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.
Η ομάδα της Κυπαρισσίας κατάφερε να μειώσει σε 3-1 στο 72’ με τον Νικολόπουλο.
Ομως στο 75’ οι “ερυθρόλευκοι” πέτυχαν και τέταρτο γκολ μετά από κάθετη πάσα του Αναστασόπουλου και πλασέ του Λυμπερόπουλου (4-1).
Στο 90’ ο Αναστασόπουλος μετά από ατομική ενέργεια ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο ίδιος όμως έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.
Διαιτητής ήταν ο Η. Νικολόπουλος, με βοηθούς τους Χ. Μπουρίκα και Αγγελόπουλο.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Κούρταλης, Καραχάλιος, Αλεβίζος, Βελησσάρης, Θ. Τσόπελας (70’ Γεωργόπουλος), Χρόνης, Μπολούν, Δημόπουλος (60’ Γεωργακόπουλος), Αναστασόπουλος, Κ. Λυμπερόπουλος, Σερέτης.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Ανδρουτσάκης, Μουζής, Τσιμπλής (31' Κατσίρος), Τζαβαλάς, Βασιλόπουλος, Σταματόπουλος, Νικολόπουλος, Ντέρκα, Γαλάνης (72' Αθανασόπουλος), Βασίλεφ, Καραβούλιας.