Δευτέρα, 01 Νοεμβρίου 2021 18:44

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 1-2: Δυσκολεύτηκε ο ΑΟΚ, αλλά πέρασε με ανατροπή

Γράφτηκε από τον
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 1-2: Δυσκολεύτηκε ο ΑΟΚ, αλλά πέρασε με ανατροπή

Με αρκετή δυσκολία και άγχος ξεπέρασε το εμπόδιο του Αστέρα Αρφαρών η Κυπαρισσία και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας.

Ο ΑΟΚ νίκησε με 2-1 στα Αρφαρά τον Αστέρα, κάνοντας την ανατροπή με γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και στα μέσα του δευτέρου.
Τις εντυπώσεις κέρδισε αναμφίβολα η ομάδα του Δημήτρη Αναστασόπουλου που αν και μια κατηγορία πιο κάτω από την Κυπαρισσία, της έβαλε δύσκολα και λίγο έλλειψε να κάνει τη μεγάλη έκπληξη.
Αξίζει να σημειωθεί πως ντεμπούτο με τη φανέλα του ΑΟΚ έκανε ο έμπειρος τερματοφύλακας Μανώλης Στεφανάκος.

Προηγήθηκε ο Αστέρας με Μπούρα,
ισοφάριση στις καθυστερήσεις του πρώτου

Οι γηπεδούχοι δεν μπήκαν φοβισμένα στο ματς και προηγήθηκαν στο 22’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπούρα (1-0).
Στη συνέχεια η Κυπαρισσία πίεσε έντονα για την ισοφάριση και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με κοντινό σουτ του Μαρκόπουλου μετά από αμυντικό λάθος (1-1).

Με αυτογκόλ του Ζερβάκου το 1-2

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φέρουν τούμπα το ματς, έχασαν ορισμένες ευκαιρίες και εν τέλει κατάφεραν να πετύχουν το 1-2, χάρις σε αυτογκόλ με κεφαλιά του Ζερβάκου έπειτα από γέμισμα.
Η Κυπαρισσία ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες, μιας και στο 85’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Ανδρουτσής για ένα σκληρό μαρκάρισμα.
Το ματς σφύριξε ο Τσουλάκος, με Ζοηθούς την Σ. Τσαούση και τον Μπασιλάρη.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Ψωμάρας, Βανικιώτης, Σουλιμάς, Ζερβάκος, Κ. Καπόγλης, Καράμπελας, Μπούρας, Δωδέκατος (70’ Ματθαίος), Σακκάς, Γιαννακόπουλος (80’ Μαρκόπουλος), Π. Καπόγλης.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Στεφανάκος, Παρασκευόπουλος, Ανδρουτσής, Μαρκόπουλος, Π. Μπουτσικάκης, Σπυρόπουλος (60’ λ.τρ. Ζαφείρης), Σκοτζάι, Κύρκο (68’ Κοσμόπουλος), Ραυτόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Κατσιώλης.