Τρίτη, 02 Νοέμβριος 2021 19:55

Η “Μαύρη Θύελλα” για το “χειραγωγημένο” ματς

Γράφτηκε από τον

Τέσσερα χειραγωγημένα ματς, μεταξύ αυτών το Καλαμάτα – Καλλιθέα 1-0, απέστειλε η Sportradar στο νέο νέο αθλητικό και ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο.

Τα παραπάνω ειπώθηκαν τη Δευτέρα στη "Δίκη στο Open" όπου αναφέρθηκε επίσης ότι η Εταιρεία Ανίχνευσης Στοιχηματικής Απάτης που συνεργάζεται τόσο με την UEFA, όσο και με την ΕΠΟ, διέγνωσε υπέρογκο και παράλογο στοιχηματισμό σε τέσσερις αγώνες του πρωταθλήματος της Football League από τις 13 έως τις 26 Ιουνίου 2021.

Μεταξύ των αγώνων αυτών είναι και η αναμέτρηση Καλαμάτα – Καλλιθέα 1-0 (13-6-2021), ενώ τα άλλα τρία ματς είναι Απόλλων Πόντου – Ολυμπιακός Βόλου 2-0, Απόλλων Πόντου – Τρίγλια 1-1 και Αιγάλεω – Καλλιθέα 0-0.

"Γελάει ο κόσμος"

Η ΠΑΕ Καλαμάτα με ανακοίνωσή της απαντά τονίζοντας ότι “γελάει ο κόσμος” καθώς και ότι επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα.
Η ανακοίνωση της Καλαμάτας αναφέρει: “Γελάει ο κόσμος! Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι μια εταιρεία ανίχνευσης αποτελεσμάτων ποδοσφαιρικών αγώνων που συνεργάζεται με την ΟΥΕΦΑ και την ΕΠΟ, έστειλε έγγραφο ενημέρωσης ότι ο αγώνας μας με την Καλλιθέα που έγινε στις 13 Ιουνίου και νικήσαμε 1-0 είχε υπέρογκο και παράλογο στοιχηματισμό!
Ένα παιγνίδι που η Μαύρη Θύελλα με τρίποντο εξασφάλιζε την πρώτη θέση στον Νότιο όμιλο της Φούτμπολ Λιγκ απέναντι σε σύλλογο που δεν ήταν βαθμολογικά αδιάφορος! Μια νίκη που ήρθε στις καθυστερήσεις του αγώνα με αίμα και ιδρώτα απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο.
Είναι απαράδεκτο να δημιουργούνται διάφορες εσφαλμένες εντυπώσεις για μια ομάδα με οικονομικά αυτάρκη διοίκηση που δεν έχει δώσει δικαίωμα να αμφισβητήσει κάποιος το γεγονός ότι επιθυμεί τη διάκριση μέσα στον αγωνιστικό χώρο και δεν φείδεται κόπου και χρημάτων για να δει την ομάδα μας εκεί που ιστορικά της αξίζει!
Για όσους παίζουν στοίχημα, τι πιο λογικό να ποντάρουν στο φαβορί της συγκεκριμένης αναμέτρησης που ήταν η Μαύρη Θύελλα. Τους επιστρέφουμε τη λάσπη που πέταξαν και επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας.

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ