Παρασκευή, 05 Νοέμβριος 2021 10:30

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ετοιμη για την πρεμιέρα με ΑΕΚ Β’

Γράφτηκε από τον

Η Super League 2 αρχίζει, μετά κόπων και βασάνων, το Σαββατοκύριακο και η Καλαμάτα είναι έτοιμη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, που θα την βρει στα Σπάτα.

Η “Μαύρη Θύελλα” θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 3 μ.μ. την ΑΕΚ Β’, η οποία συμμετέχει για πρώτη φορά στο εν λόγω πρωτάθλημα και δεν έχει δικαίωμα ανόδου, αλλά ούτε και υποβιβάζεται.

Πρόκειται για νεανικό σύνολο, που θα μπει με ενθουσιασμό και χρειάζεται προσοχή. Στην Καλαμάτα περιμένουν με ανυπομονησία και αισιοδοξία την πρεμιέρα.
Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα. Ο Νίκος Αναστόπουλος στα πλάνα που καταστρώνει, υπολογίζει και τους Μαρκόφσκι, Παυλίδη που αποθεραπεύτηκαν. Μοναδική απουσία είναι ο τιμωρημένος από το ματς κυπέλλου με το Λεβαδειακό, Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος. Οι Λουπάνο και Ματέους ως γνωστόν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής από τον Γενάρη.
Στο μεταξύ, σήμερα η Καλαμάτα θα παρουσίασει τις εμφανίσεις για τη νέα σεζόν, ενώ το τεχνικό τιμ και οι παίκτες θα μιλήσουν για την έναρξη του πρωταθλήματος.
Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στις 1.30 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Horizon Blu.

Χωρίς κόσμο λόγω προβλήματος στην εξέδρα

Το ματς της ΑΕΚ Β’ με την Καλαμάτα θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω προβλήματος στην εξέδρα του γηπέδου των Σπάτων. Η μεσσηνιακή ΠΑΕ εξέδωσε χθες ανακοίνωση προκειμένου οι φίλοι της ομάδας να μην ταξιδέψουν στην Αττική. Αναλυτικά: “Η ΠΑΕ Καλαμάτα ενημερώνει τους φιλάθλους της που θα ήθελαν να παρευρεθούν στα Σπάτα στην πρεμιέρα της “Μαύρης Θύελλας” στο πρωτάθλημα κόντρα στην ΑΕΚ Β, ότι ο αγώνας θα γίνει κεκλεισμένων των Θυρών λόγω προβλήματος σε μέρος της εξέδρας του σταδίου, ύστερα από ενημέρωση της Περιφέρειας προς τη διοργανώτρια Σούπερ Λιγκ 2. Στο γήπεδο θα εισέλθουν όσοι επιτρέπεται σύμφωνα με το πρωτόκολλο της διοργανώτριας για κεκλεισμένων των Θυρών αγώνα και οι δημοσιογράφοι που έχουν διαπίστευση για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση”.

Με Μπακάκη η Ενωση κόντρα στην Καλαμάτα

Ο Μιχάλης Μπακάκης, ο τρίτος (μετά τους Μάνταλο, Σιμόες) ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές από το υπάρχον ρόστερ της ΑΕΚ, αποφάσισε να αγωνιστεί με την Β΄ ομάδα του συλλόγου, όσο παραμένει εκτός πλάνων. O 30χρονος άσος με τις 196 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα, τέθηκε στη διάθεση του Σωκράτη Οφρυδόπουλου για την πρεμιέρα της Super League 2 εναντίον της Καλαμάτας στο γήπεδο των Σπάτων. Όπως διευκρινίστηκε από την ΠΑΕ, ο Μπακάκης δεν θα προπονείται με τη Β΄ ομάδα, ενώ η παρουσία του θα αφορά μόνο εντός έδρας αγώνες, στο πλαίσιο της βοήθειας που μπορεί να παρέχει στους νεότερους παίκτες. Άλλωστε, κι άλλοι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ του Αργύρη Γιαννίκη μπορεί να «μεταφέρονται» στη ΑΕΚ Β΄ για να παίρνουν χρόνο συμμετοχής, όπως ο Ζίγκα Λάτσι και ο Μάριο Μιτάι, δύο πολύ σημαντικά project της Ένωσης.

Οι διαιτητές της πρεμιέρας

Ο Παναγιώτης Κουκουλάς από τη Λέσβο θα διαιτητεύσει την αναμέτρηση της ΑΕΚ Β’ με την Καλαμάτα την Κυριακή στις 3 μ.μ. στο γήπεδο των Σπάτων, Βοηθοί του θα είναι ο Κορωνάς και Δημόπουλος.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας στον β’ όμιλο της Super League 2 και οι διαιτητές έχουν ως εξής:

Σάββατο, 2.45 μ.μ.
Ρόδος- Εργοτέλης
Βάτσιος (Δυτ. Αττικής), Τσολακίδης, Ισσα (Αθηνών)
4ος: Τσουκαλάς (Αθηνών)

Κυριακή, 3 μ.μ.

Καλλιθέα-Ζάκυνθος
Αντωνίου (Αχαΐας), Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), Καραθανάσης (Αν. Αττικής)
4ος: Ντάουλας (Δυτ. Αττικής)
Αιγάλεω-Χανιά
Λεωνίδας (Τρικάλων), Πλάκας (Δυτ. Αττικής), Τριαντάφυλλος (Κορινθίας)
4ος: Αλάμπεης (Αθηνών)
Ηρόδοτος-Διαγόρας
Κατοίκος (Αθηνών), Βιτσεντζάτος, Γουρνιάς (Αν. Αττικής)
4ος: Κουκουράκης (Χανίων)
Επισκοπή-Καραϊσκάκης
Βουρνέλης, Κουφός, Τοροσιάδης (Μακεδονίας)
4ος: Αναστασόπουλος (Χαλκιδικής)
Κηφισιά-Παναθηναϊκός ‘Β
Τσαμούρης (Πειραιά), Διπλάρης (Καρδίτσας), Καραλής (Ηλείας)
4ος: Βλάχος (Αν. Αττικής)
Λεβαδειακός- Αστέρας Βλαχιώτη
Τσαγκαράκης (Χανίων), Αναστασάκης (Χανιών), Νικολάου (Αθηνών)
4ος: Καδδάς (Αχαΐας)
ΑΕΚ Β- Καλαμάτα
Κουκουλάς (Λέσβου)
Κορωνάς (Πειραιά), Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής)
4ος: Πατεμτζής (Ηρακλείου)
Ρεπό: Ιεράπετρα