Τρίτη, 29 Ιούλιος 2014 21:34

Μια 11άδα μεταγραφών συμπλήρωσε η Καλαμάτα, αλλά η αναζήτηση... συνεχίζεται

Γράφτηκε από τον

Μια 11άδα μεταγραφών συμπλήρωσε η Καλαμάτα, αλλά η αναζήτηση συνεχίζεται με δεδομένο ότι έμειναν ελάχιστοι παίκτες από το περσινό ρόστερ, το οποίο είναι ελλιπές. Ετσι ο Νίκος Κουρμπανάς θα περιμένει σταδιακά να καλυφθούν τα κενά  και ενώ ξεκίνησε από τη Δευτέρα η προετοιμασία για τη νέα σεζόν.


Με άλλα λόγια ο έμπειρος τεχνικός καλείται να χτίσει μια ομάδα από την αρχή, η οποία θα πρωταγωνιστήσει στη Γ' εθνική. Γι' αυτό και απαιτούνται προσεκτικές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι.
Η σημερινή μέρα θα κυλήσει χωρίς κάποια εξέλιξη, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι στα "σκαριά" 4 ακόμα μεταγραφές που θα ενισχύσουν αισθητά την Καλαμάτα.
Η διοίκηση βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές, αλλά θα τους ανακοινώσει εφόσον πέσουν και οι υπογραφές. 
Θυμίζουμε ότι η Μεσσηνιακή ομάδα έχει αποκτήσει τους Πέτρο Δημητριάδη (από Αστέρα Μαγούλας), Παναγιώτη Νιφορόπουλο (από Δόξα Μανωλάδας),
Τάσο Χριστοφιλέα (από Καλλιθέα), Νίκο Χάριτο (από Κόρινθο), Δημήτρη Μούζο (από Αστέρα Μαγούλας), Τριαντάφυλλο Βασιλειάδη (από Βατανιακό Κατερίνης)  Βασίλη Τριάντο (από Αστέρα Μαγούλας). Νίκο Λουμπαρδέα (από Παναργειακό), Δημήτρη Ρούσση (από Λάρισα), Δημήτρη Πολυχρόνη και Παναγιώτη Μαθιόπουλο από τον Ατρόμητο. 

Και οι παλιοί

Οσον αφορά τους παίκτες που ανανέωσαν τη συνεργασία τους, αυτοί μετρώνται στα δάκτυλα. Συγκεκριμένα συνεχίζουν οι Χρήστος Καλαντζής, Κώστας Ηλιόπουλος, Βασίλης Σκαρλάτος, Νίκος Βασιλόπουλος, Βασίλης Κακκαλής, Ηλίας Κουντάνης και Τάσος Κωνσταντακόπουλος. Ο τελευταίος συμμετέχει στην προετοιμασία, αλλά ενδέχεται να δοθεί δανεικός.
Στο αγωνιστικό σκέλος, η προετοιμασία αυτή την εβδομάδα θα κυλήσει με διπλές προπονήσεις με εξαίρεση την Πέμπτη όπου οι παίκτες θα κάνουν εργομετρικά τεστ.
Οι  πρώτες προπονήσεις διεξάγονται στο Δημοτικό Στάδιο και είναι καθαρά αναγνωστικές για όλους με δεδομένο ότι υπάρχουν τόσα πολλά νέα πρόσωπα. Εντός της εβδομάδας αναμένεται να δοθούν και οι ημερομηνίες των φιλικών παιχνιδιών, χωρίς όμως να είναι σίγουρο ότι θα γνωστοποιηθούν  και τα ονόματα των αντιπάλων.