Τετάρτη, 30 Ιούλιος 2014 14:10

Ενα ακόμα στοίχημα που πρέπει να... κερδίσουν

Γράφτηκε από τον
Ενα ακόμα στοίχημα που πρέπει να... κερδίσουν

 

Μια ομάδα από το… μηδέν καλείται ουσιαστικά να χτίσει ο Νίκος Κουρμπανάς. Κάτι εξαιρετικά δύσκολο, πόσο μάλλον όταν πρέπει κιόλας αυτή να ανέβει στη Β' εθνική. Η "Μαύρη Θύελλα" όμως έχει τη δυναμική, αλλά και τον κόσμο για να καταφέρει.


Οι φίλαθλοι αποτελούν τον "12ο παίκτη" αυτή της ομάδας και τη μεγάλη της δύναμη, η οποία βέβαια δεν… φάνηκε στην προχθεσινή έναρξη της προετοιμασίας.
Ελάχιστος κόσμος βρέθηκε στο Δημοτικό Στάδιο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας για την πρώτη προπόνηση της σεζόν. Τούτο όμως δεν σημαίνει ότι αυτή θα είναι η εικόνα και όταν ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια. Κάτι η εποχή, κάτι η απογοήτευση από την περσινή απώλεια της ανόδου έχουν ως συνέπεια ο κόσμος να μην είναι τόσο ¨"ζεστός" στην παρούσα φάση.  Σταδιακά όμως το κοινό θα στηρίξει τη νέα προσπάθεια και είναι βέβαιο ότι αν η Καλαμάτα δικαιώσει εντός αγωνιστικού χώρου τις υψηλές προσδοκίες, τότε οι κερκίδες θα γεμίσουν.
Πρόκειται για ένα ακόμα στοίχημα που καλείται να κερδίσει η διοίκηση, ο νέος τεχνικός και φυσικά οι παίκτες που θα φορέσουν φέτος αυτή τη φανέλα.  Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε πως πέρυσι στα κρίσιμα παιχνίδια για τη μάχη της ανόδου, ο "12ος παίκτης" ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, αλλά στο φινάλε έφυγε στενοχωρημένος από το Στάδιο.

Παναγιώτης Φαντάκος