Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2021 18:19

ΕΡΑΝΗ – ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 4-0: Με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο

Γράφτηκε από τον

Με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο η Εράνη κέρδισε χθες στην έδρα της τον Τσικλητήρα Πύλου με 4-0.

Η Φιλιατρινή ομάδα έκανε καλή εμφάνιση και τη συνδύασε με την κατάκτηση των τριών πόντων. Είχε ανάγκη όχι μόνο τη νίκη αλλά και την εμφάνιση, καθώς λόγω του ότι δεν είχε αγώνες για δύο εβδομάδες, από τη μία το αγωνιστικό ρεπό (έχει αποχωρήσει η Χώρα) και η αναβολή του αγώνα κυπέλλου με το Διαβολίτσι, δεν βοήθησαν ώστε να έχει ρυθμό και οι παίκτες να βρίσκονται στο επιθυμητό επίπεδο. Παρόλα αυτά κατάφερε χθες να δείξει κάποια πράγματα, αν και ο αντίπαλος δεν ήταν ανταγωνιστικός.
Η ομάδα της Πύλου αγωνίσητκε με στόχο να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, ώστε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις, όμως ο Μιχάλης Ζάγκος δεν έχει στη διάθεση του αρκετούς παίκτες ώστε να μπορεί να διεκδικεί βαθμούς από τα παιχνίδια. Το γεγονός αυτό οι το έμψυχο δυναμικό είναι μικρό, το γνωρίζουν οι διοικούντες οι οποίοι έχουν υποσχεθεί ενίσχυση τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ώστε η ομάδα να δυναμώσει και να έχει καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα με στόχο τη σωτηρία χωρίς να μπει στη διαδικασία των μπαράζ. Βέβαια αν αυτό δεν είναι εφικτό τότε να είναι ανταγωνιστική στα παιχνίδια μπαράζ για την παραμονή.
Το σκορ άνοιξε ο Μπάρκας με σουτ στο 23’. Ακολούθησε και δεύτερο γκολ στο 39’ με διαγώνιο σουτ του Αγγ. Γεωργιόπουλου. Στο 52’ από πάσα του Μπάρκα ο Σπυρόπουλος με σουτ από τη μικρή περιοχή πέτυχε το 3-0. Στο 77’ ο Μπάρκας, που ήταν από τους πρωταγωνιστικές της αναμέτρησης έκλεισε το σκορ διαμορφώνοντας με απευθείας φάουλ έξω από την περιοχή το 4-0.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Τσουλάκος που είχε βοηθούς την Τσαούση και τον Αγγελόπουλο.
ΕΡΑΝΗ: Αλεξανδρόπουλος, Δ. Γεωργιόπουλος (75’ Γκότσης), Νικολακόπουλος (46’ Ανδρώνης), Γκεβόρι, Λεβεντάκης (62’ Σταθόπουλος), Τσόπελας, Μπάρκας, Πέππας, Σπυρόπουλος (62’ Διονυσόπουλος), Αγγ. Γεωργιόπουλος, Χάρμπας (51’ Χρονόπουλος).
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Τσέρτος, Κοντογόνης (46’ Καραγλάνης), Καρδάσης, Πανταζόπουλος, Ράτο, Μεμά, Κούβελας (80’ Τσίρμπας), Θ. Κανάκης, Καραμπάτσος, Ι. Κανάκης.

Στις 17 Νοεμβρίου το ματς του κυπέλλου

Την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί η νοκ άουτ αναμέτρηση για την φάση των 32 του κυπέλλου Μεσσηνίας, όπου η Εράνη θα υποδεχτεί στα Φιλιατρά τον Α.Ο. Διαβολιτσίου.