Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2021 19:31

ΜΕΘΩΝΗ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-2: Πρώτο διπλό με Αντωνόπουλο

Γράφτηκε από τον

Σπουδαίο διπλό πήρε το Σάββατο η Κυπαρισσία στη Μεθώνη επί της ομώνυμης ομάδας με σκορ 2-0.

Αυτό ήταν το πρώτο διπλό για την Τριφυλιακή ομάδα μετά από δύο αποτυχημένες απόπειρες σε Γαργαλιάνους και Κορώνη και με το οποίο μείωσε στους δύο τη διαφορά της από την κορυφή μετά την ήττα της Κορώνης στο Πεταλίδι.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου ήταν ο Θανάσης Αντωνόπουλος που έβαλε και τα δύο γκολ της ομάδας του, ενώ είχε και δύο δοκάρια!
Να σημειωθεί πως ο ΑΟΚ είχε και αρκετές απουσίες μιας και για διάφορους λόγους έλειπαν οι Ανδρουτσής, Σπυρόπουλος, Παναγόπουλος, Κωνσταντόπουλος και Κοσμόπουλος.
Από την άλλη η Μεθώνη προσπάθησε απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, είχε ορισμένες ευκαιρίες, όμως δεν μπόρεσε να αποφύγει την δεύτερη εντός έδρας ήττα.
Στο 18’ το σουτ του Αντωνόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι, όμως επτά λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ για την Κυπαρισσία (0-1).
Το δεύτερο γκολ για τους φιλοξενούμενους επιτεύχθηκε στο 67’ μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Σκοτζάι από αμυντικό, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Αντωνόπουλος γράφοντας το 0-2.
Στο 83’ ο Αντωνόπουλος που τα έκανε... όλα στο προχθεσινό ματς, σημάδεψε με νέο σουτ το δοκάρι της εστίας του Μίντζηρα!
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ρέκκας, με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Καραμπέτσο.
ΜΕΘΩΝΗ: Μίντζηρας, Μπίζος, Μπούρδος, Παυλόγιαννης (58’ Καγιανάς), Σαμπάνι, Κουτίβας, Τσάνε (58’ Τρυφωνόπουλος), Πεϊδης, Ζόμπολος, Δασκαλάκης, Σούλα.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Στεφανάκος, Παρασκευόπουλος, Μιτρόφ, Π. Μπουτσικάκης, Μαρκόπουλος, Σκοτζάι (83’ Ζαφείρης), Χ. Μπουτσικάκης (90’ Γκόγκας), Ραφτόπουλος, Αντωνόπουλος (90’ Μπούρας), Κατσιώλης, Καπλάνης.