Τετάρτη, 30 Ιούλιος 2014 17:12

Νέος αρχιδιαιτητής ο Χιού Ντάλας

Γράφτηκε από τον

Το ρόλο του υπεύθυνου αξιολόγησης και ορισμού διαιτητών ανέλαβε ο 56χρονος Σκοτσέζος, Χιού Ντάλας, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Παράλληλα έγινε γνωστό ότι χρέη προέδρου της ΚΕΔ αναλαμβάνει ο Γιώργος Καραμελίδης. Ακόμη, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. για τη σύναψη συμφωνίας με τον Κλαούντιο Ρανιέρι, διευκρινίζοντας ότι ο Ιταλός προπονητής θα έχει την ευθύνη για την επιλογή των προσώπων που θα στελεχώσουν τα τεχνικά επιτελεία όλων των εθνικών ομάδων.
Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία τους συνεδρίαση έλαβαν τις ακόλουθες αποφάσεις.
- Αποδέχθηκαν την πρόταση/εισήγηση του προέδρου Γεώργιου Σαρρή για την αναδιάρθρωση των θέσεων των μελών που στελεχώνουν το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ. Έτσι εξέλεξε τον Γεώργιο Βούρβαχη στη θέση του αναπληρωτή προέδρου, τον Ιωάννη Παπακωνσταντίνου σε αυτή του β' αντιπροέδρου, τον Ευάγγελο Τοπολιάτη ως γ' αντιπρόεδρο, τον Παναγιώτη Δημητρίου ως ταμία και τον Γεώργιο Καραμελίδη στη θέση του αναπληρωτή ταμία.
- Αποδέχθηκαν την πρόταση/εισήγηση του προέδρου Γεώργιου Σαρρή για τον ορισμό του Γεώργιου Καραμελίδη στη θέση του προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ. Ακολούθως τα μέλη του Δ.Σ. ενημερώθηκαν από τον κ. Καραμελίδη για τη στελέχωση των θέσεων του τμήματος και της επιτροπής διαιτησίας, όπως προβλέπεται από το καταστατικό, τους κανονισμούς και τη σύμβαση διαιτησίας που έχει συνυπογράψει με την UEFA η ΕΠΟ. Υπεύθυνος του τμήματος διαιτησίας και της ανάπτυξης διαιτησίας ορίστηκε ο Αθανάσιος Μπριάκος. Αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ ορίστηκε ο Δημήτριος Καλύβας. Υπεύθυνος αξιολόγησης και ορισμών διαιτητών Super League & Football League ορίστηκε ο Hugh Dallas (Refereeing Officer της επιτροπής διαιτησίας της UEFA). Ως μέλη της ΚΕΔ/ΕΠΟ ορίστηκαν, ακόμη, οι Φραγκίσκος Σωμαρακάκης και Δημήτριος Γκρούτσης.
- Ενέκριναν την παράταση έως τις 31 Μαρτίου 2015 την ισχύ των δελτίων αλλοδαπών ποδοσφαιριστών, βάσει της προβλεπόμενης κρατικής νομοθεσίας για όσους έχουν υποβάλει έγγραφα παραμονής στην Ελλάδα και έχουν καταθέσει στην ΕΠΟ τα σχετικά δικαιολογητικά».

Πηγή: ΑΠΕ

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ