Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2021 18:25

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 1-1: Μοιρασιά στον Κάμπο

Γράφτηκε από τον

Δεν αναδείχθηκε νικητής στην αναμέτρηση που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Κάμπου, εκεί όπου η Α.Ε. Αβίας και ο Εθνικός Μελιγαλά έμειναν στο 1-1.

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης να σκοράρουν και να βάλουν τις βάσεις για την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, αφού μετά από 5 αγωνιστικές δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν.
Οι προσπάθειες τους να φτάσουν στην πρώτη νίκη δεν είχαν αποτέλεσμα ούτε στη μεταξύ τους αναμέτρηση, αν και βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα.
Προβάδισμα στο σκορ πήρε η γηπεδούχος ομάδας με τον Δ. Κορμπή στο 66’ και απάντησε ο Μάραντος που είχε περάσει αλλαγή στο παιχνίδι με γκολ που σημείωσε στο 78’.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς τον Λιανό και την Στ. Τσαούση.
ΑΕ ΑΒΙΑΣ: Χριστόπουλος, Α. Καρδάσης, Μπουζαλάς, Λυκουρέζος (50’ Παπανικολόπουλος), Γ. Καρδάσης, Ε. Τσουλάκος, Κ. Κορμπής, Αποστολίδης, Δ. Τσουλάκος, Δ. Κορμπής, Π. Καρδάσης.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Αλεξόπουλος, Νινιός, Κλεφτόγιαννης (54’ Μάραντος), Ν. Παπαγεωργίου, Αλντέσκου (20’ λ.τρ. Λάγιος), Γρ. Παπαγεωργίου, Ξυδιάς, Σαραντόπουλος, Γεωργατσέλης (70’ Βλαχόπουλος), Κανελλόπουλος, Βόρφι.