Παρασκευή, 01 Αύγουστος 2014 08:51

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ενίσχυση στην επίθεση με Σαλαπάτα

Γράφτηκε από τον

Μία ακόμα μεταγραφή ανακοίνωσε χθες η Καλαμάτα συμπληρώνοντας έτσι … ντουζίνα. Το 12ο κατά σειρά θερινό απόκτημα είναι ο 28χρονος Τέλης Σαλαπάτας.


Ο πρώην επιθετικός του Παναρκαδικού συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της "Μαύρης Θύελλας"  και ενσωματώθηκε ήδη στην προετοιμασία. Πρόκειται για τον πρώτο σκόρερ πέρυσι της αρκαδικής ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.
Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο Σαλαπάτας είχε "πληγώσει" τη "Μαύρη Θύελλα", καθώς με δικό του γκολ ο Παναρκαδικός νίκησε 1-0 στην Τρίπολη και ψαλίδισε τις ελπίδες των Μεσσηνίων για άνοδο. Παράλληλα οδήγησε την ομάδα του στην παραμονή στην Γ' εθνική πετυχαίνοντας πολλά και κρίσιμα τέρματα.
Ο Σαλαπάτας έχει αγωνιστεί και  στον Αστέρα Τρίπολης τη χρονιά της ανόδου από την Α' τοπική στη Δ' εθνική, αλλά και την επομένη στο πρωτάθλημα της Δ' εθνικής.
Ακόμα έχει περάσει από τον Κεραυνό Κρηνίδων στην Καβάλα, όπου σπούδαζε και ήταν από τους πρώτους σκόρερ της ομάδας. Προέρχεται από αθλητική οικογένεια, καθώς ο πατέρας του είναι προπονητής στις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο θείος του έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του Παναρκαδικού.
Πλέον καλείται να σκοράρει για λογαριασμό της Καλαμάτας, που θυμίζουμε ότι έχει αποκτήσει ακόμα τους Πέτρο Δημητριάδη (από Αστέρα Μαγούλας), Παναγιώτη Νιφορόπουλο (από Δόξα Μανωλάδας), Τάσο Χριστοφιλέα (από Καλλιθέα), Νίκο Χαρίτο  (από Κόρινθο), Δημήτρη Μούζο (από Αστέρα Μαγούλας), Τριαντάφυλλο Βασιλειάδη (από Βατανιακό Κατερίνης)  Βασίλη Τριάντο (από Αστέρα Μαγούλας). Νίκο Λουμπαρδέα (από Παναργειακό), Δημήτρη Ρούσση (από Λάρισα), Δημήτρη Πολυχρόνη και Παναγιώτη Μαθιόπουλο από τον Ατρόμητο. 

Πέρασαν από εργομετρικά τεστ

Από εργομετρικά τεστ πέρασαν χθες οι παίκτες της "Μαύρης Θύελλας" χωρισμένοι σε δύο ομάδες. Η διαδικασία των μετρήσεων ξεκίνησε από το πρωί στο γυμναστήριο Reaction (Ακρίτα & Κοραή 37Β)). Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση (πρωί - απόγευμα) στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.  Να σημειωθεί ότι επιθυμία του Νίκου Κουρμπανά είναι να δοθούν εννέα συνολικά φιλικοί αγώνες στο διάστημα της προετοιμασίας. Τα τεστ εκτιμάται ότι θα ξεκινήσουν στις 10 Αυγούστου και θα ολοκληρωθούν στις 7 Σεπτεμβρίου.