Δευτέρα, 22 Νοέμβριος 2021 12:26

ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 0-0: Σημαντικός βαθμός στο Αγρίνιο, μπορούσε και το διπλό

Γράφτηκε από τον

Εναν σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στη Γ’ εθνική πήρε χθες το Διαβολίτσι στο Αγρίνιο απέναντι στον τοπικό Παναγρινιακό.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 και μοιράστηκαν τους βαθμούς, με τις εντυπώσεις πάντως να είναι για τη Μεσσηνιακή ομάδα που έχασε σημαντικές ευκαιρίες να φύγει με το διπλό από μια δύσκολη έδρα.
Το σημαντικό για τον ΑΟΔ, που έφτασε τους 5 βαθμούς και βρίσκεται στην 7η θέση του 4ου ομίλου, είναι πως κράτησε το μηδέν στην άμυνα για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα και όλα αυτά μετά τις βαριές ήττες που υπέστη από Εράνη στο κύπελλο Μεσσηνίας και Παναχαϊκή στο πρωτάθλημα.

Παράπονα από τη διαιτησία

Παράλληλα το Διαβολίτσι έμεινε με παράπονα από τη διαιτησία του κ. Σαφαρίκα από την Αχαϊα, σε μια σειρά από φάσεις...
Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι στο 23’ σε ανατροπή του Μουλιάτου από αμυντικό χωρίς ο κ. Σαφαρίκας να δώσει τίποτα, ενώ στο 5’ ανακόπηκε με ανύπαρκτο οφσάιντ ο Ηλιόπουλος και ενώ έβγαινε τετ α τετ.
Επίσης οι άνθρωποι του Διαβολιτσίου υποστηρίζουν πως οι γηπεδούχοι θα έπρεπε να είχαν δεχθεί τουλάχιστον μια κόκκινη κάρτα, ενώ ο Αχαϊός διαιτητής σφύριξε τη λήξη του αγώνα ενώ ο ΑΟΔ ήταν σε επίθεση έξω από την περιοχή του Παναγρινιακού!
Η ομάδα του Μάρκου Στεφανίδη είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο από το ξεκίνημα και δεν απειλήθηκε από την ομάδα του Αγρινίου.
Στο πρώτο 45λεπτο ο Ηλιόπουλος έχασε δύο ευκαιρίες, ενώ από μια φορά απείλησαν οι Μουλιάτος και Θώδης.
Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, με τους φιλοξενούμενους να έχουν πάρει τη μεσαία γραμμή και να απειλούν με τους Τσιγαρίδη, Ηλιόπουλο, Πάγια και Μουλιάτο.
Η πιο κλασική φάση χάθηκε στο 78’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Καντούτσης πήρε τη γυριστή κεφαλιά όμως ο γκολκίπερ Κοντογιάννης απέκρουσε δύσκολα λίγο πριν τη γραμμή.
Το ματς σφύριξε ο Σαφαρίκας (Αχαϊας), με βοηθούς τους Ανδριανό και Καρρά από τον ίδιο σύνδεσμο. Την κίτρινη κάρτα από πλευράς ΑΟΔ είδαν οι Ζόζεφ, Γουερέ, Μπαλόπουλος και Στραβάκος.
ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ: Κοντογιάννης, Καλοκαίρης, Γκόλιας, Παναγιωτόπουλος, Σωτηρόπουλος, Φραγκούλης, Τσοπανάς, Αγρογιάννης, Κούσης, Πατίλας, Αλομπίσας.
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Μαρσέλο, Ζόζεφ, Βέλλης, Καντούτσης, Μπαλόπουλος, Στραβάκος, Δημητρίου, Θώδης, Ηλιόπουλος, Τσιγαρίδης (64’ Γουερέ), Μουλιάτος (80’ Πάγια).