Δευτέρα, 22 Νοέμβριος 2021 15:45

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 0-1: Πέρασε με Αθανασόπουλο από τη Μεσσήνη και έμεινε μόνος πρώτος

Γράφτηκε από τον

Ενα γκολ του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος Βασίλη Αθανασόπουλου, ήταν αρκετό ώστε ο Πανθουριακός να φύγει χθες με τους τρεις βαθμούς από τη Μεσσήνη.

Ο φιλόδοξος σύλλογος λύγισε με σκορ 1-0 την αντίσταση του Ολυμπιακού Ανάληψης και απολαμβάνει τη γλυκιά μοναξιά της κορυφής στον 1ο όμιλο της Α' τοπικής, καθώς την ίδια ώρα ο Πάμισος γνώριζε την ήττα με 4-1 από την Α.Ε. Μάνης.
Ο Αθανασόπουλος βρήκε δίχτυα στο 30ο λεπτό με εντυπωσιακό βολ πλανέ, έπειτα από σέντρα του Γιάννη Καλογερόπουλου. Στο 36' το συρτό σουτ του Κουρούπη πέρασε άουτ, ενώ στο 45' ο Κόκκαλης απέκρουσε το σουτ του Σαραντόπουλου. Στο 47' ο Πουλάκος δεν μπόρεσε με διπλή προσπάθεια (απέκρουσε ο γκολκίπερ και στη συνέχεια σούταρε άουτ) να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Ο Πανθουριακός διατηρούσε το προβάδισμα, αλλά δεν έβρισκε το δεύτερο γκολ που θα έδιωχνε το άγχος. Ετσι ο Ολυμπιακός, που αγωνίστηκε με απουσίες προσπάθησε μέχρι το τέλος για το θετικό αποτέλεσμα και στα τελευταία λεπτά το ματς έγινε ροντέο.

Χαμένο πέναλτι στο 92'

Στο 92' και ενώ οι γηπεδούχοι είχαν βγει μπροστά για την ισοφάριση, ο Αθανασόπουλος έφυγε στην κόντρα και ανατράπηκε από τον Ανδρουτσόπουλο, με τον ρέφερι Ψηλοπαναγιώτη να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Αθανασόπουλος όμως που ανέλαβε και την εκτέλεση έστειλε την μπάλα άουτ και στην επόμενη φάση ο Ολυμπιακός απείλησε με σέντρα - σουτ του Σαραντόπουλου, που έδιωξε σε κόρνερ ο Οδεμισιώτης.

Πήρε Ζαχαρόπουλο η Θουρία!

Η Θουρία εκτός από τη νίκη, πήρε και τον... Μιχάλη Ζαχαρόπουλο. Ο πρώην μέσος της "Μαύρης Θύελλας", που είχε ένα σύντομα πέρασμα από τον Πανιώνιο, έδωσε τα χέρια με τον Αγαθοκλή Χριστόπουλο και θα ενισχύσει την ομάδα στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.
Ο Ζαχαρόπουλος είδε μάλιστα το χθεσινό ματς, μαζί με τον πρόεδρο του Πανθουριακό Αγαθοκλή Χριστόπουλο και στο τέλος επισκέφτηκαν μαζί τα αποδυτήρια.
Μια μεταγραφή που ενισχύει περισσότερο το συγκρότημα του Γιώργου Καλόμαλου στην προσπάθειά του να πάρει το πρωτάθλημα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Ανδρουτσόπουλος, Δημητρακόπουλος, Σαραντόπουλος, Κακογιάννης, Τσώνης, Παπανδρέου (70′ Β. Καλογερόπουλος), Δημητρίου, Λιόλιος, Γ. Καλογερόπουλος, Θεοδοσόπουλος, Παπαθεοδώρου.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κόκκαλης, Σταματελόπουλος, Γιαννακόπουλος, Οδεμισιώτης, Μπαστάκος, Γεωργιόπουλος, Πουλάκος (62′ Βασιλόπουλος), Μιχαλέας, Αθανασόπουλος, Κουρούπης (92′ Αρβανίτης), Ι. Καλογερόπουλος (46′ Ράπτης).