Δευτέρα, 22 Νοέμβριος 2021 17:20

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ - ΠΑΜΙΣΟΣ 4-1: Με ανατροπή τον έριξε από την κορυφή!

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ - ΠΑΜΙΣΟΣ 4-1: Με ανατροπή τον έριξε από την κορυφή!

Το αήττητο του Παμίσου σταμάτησε στον Κάμπο...

Η ψυχωμένη Α.Ε. Μάνης τον νίκησε με 4-1 και τον έριξε από την κορυφή του 1ου ομίλου της Α' τοπικής. Εκεί όπου βρίσκεται πλέον μόνος του ο Πανθουριακός και ακολουθούν σε απόσταση τριών βαθμών η ΑΕΜ, ο Απόλλωνας Καλαμάτας και ο Πάμισος.
Η ομάδα της Μάνης έφθασε στο χθεσινό θρίαμβο, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 15' με γκολ του Τσουλάκου, που έχει φορέσει τη φανέλα των γηπεδούχων. Στο 31' ο Κοντός με εξαιρετικό ψαλιδάκι έφερε το ματς στα ίσα ύστερα από σέντρα του Αλεξανδρόπουλου και στο 41' από σέντρα- σουτ του Γιαννή, η μπάλα βρήκε στον Μπορχάν και κατέληξε στα δίχτυα. Η ΑΕΜ γύρισε το ματς πριν το ημίχρονο και μπήκε στο δεύτερο μέρος με την ψυχολογία στα ύψη. Διαχειρίστηκε το προβάδισμα, παρά την πίεση του Παμίσου και βρήκε στο 80' το τρίτο γκολ, που ουσιαστικά της έδωσε τους τρεις βαθμούς. Σκόρερ ο Αλεξανδρόπουλος, για να έρθει στις καθυστερήσεις ένα ακόμα γκολ από το Χελά, που έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των γηπεδούχων.
Το ματς διαιτήτευσε ο Παπακωνσταντίνου με βοηθούς τους Γεωργαντά και Γαϊτάνη.
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Σταθάς, Χατζηπαναγιώτης, Πουλάκος (75′ Δουρούμης), Γιαννής, Κλουβάτος (65′ Φετάχου), Τζανετέας, Μουστάκας, Μπέρμπερη (80′ Μέτσο), Κοντός (80′ Αναστασίου), Αλεξανδρόπουλος, Χελάς.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Οικονομόπουλος, Κατσιβαρδέας, Σεντεμέντες (40′ Τιμπλαλέξης), Υμεράσι, Χαραλαμπόπουλος, Μωράκης, Μπορχάν (61′ Σίνος), Παπαδόπουλος, Δεμπεγιώτης, Κουλόπουλος (61′ Αράπι), Τσουλάκος.