Δευτέρα, 22 Νοέμβριος 2021 17:48

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 0-3: Επέστρεψε εμφατικά στις νίκες

Γράφτηκε από τον

Με τρεις διαφορετικούς σκόρερ ο Απόλλωνας νίκησε το Σάββατο στο Μελιγαλά με 3-0 τον τοπικό Εθνικό και επέστρεψε στις επιτυχίες ύστερα από την ήττα από τον Πανθουριακό.

Παρελθόν ο Αργυρόπουλος

Αντίθετα ο Εθνικός έμεινε για 7ο παιχνίδι χωρίς νίκη στην Α' τοπική και ο προπονητής του Γιώργος Αργυρόπουλος, προβληματισμένος μετά το ματς, είπε ότι η διοίκηση πρέπει να πάρει αποφάσεις. Ακόμα και να θέσει αν το θέλει τον ίδιο στο περιθώριο, ώστε να αλλάξει η κατάσταση και η ομάδα να βρει το δρόμο της. Χθες το πρωί η διοίκηση έκανε δεκτή την παραίτησή του και μέχρι νεωτέρας θα πορευτεί με τους Παπαδόπουλο, Παπατζίκη και Μουρούσια. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: "Μετά από έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ομάδας το Δ.Σ. αποφάσισε την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Γιώργο Αργυρόπουλο. Ο σύλλογος τον ευχαριστεί για την συνεργασία και του εύχεται υγεία και ότι καλύτερο στην συνέχεια. Ο Εθνικός Μελιγαλά μέχρι νεωτέρας θα πορευτεί με προπονητικό team τον κ.Ιωακείμ Παπαδόπουλο, κ.Παναγιώτη Παπατζίκη (προπονητής τερματοφυλάκων) ενώ θέση στο team θα πάρει υποστηρικτικά και ο κ.Ηλιάς Μουρούσιας όπου να θυμίσουμε οτι κατέχει το δίπλωμα προπονητικής Uefa B’".
Στο ματς, ο Απόλλωνας ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 19' με τον Σαρδέλη και πριν οι ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Καραϊσκο στο 39'/ Ο Νικολόπουλος στο φινάλε του ημιχρόνου είχε σουτ στο δοκάρι.
Δοκάρι και για τον Εθνικό στο 63' με τον Διακουμάκο και αφού δεν ήρθε σε αυτή τη φάση η μείωση του σκορ, έγινε στο 75' το 0-3 με τον Ι. Γιακουμή.
Το ματς διαιτήτευσε ο Πλακογιάννης με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Γεωργαντά.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Aλεξόπουλος, Μάραντος, Ξυδιάς, Μακρής (53' Διακουμάκος), Ν. Παπαγεωργίου, Γρ. Παπαγεωργίου, Σαραντόπουλος (68' Βλαχόπουλος), Νινιός (46' Κλεφτόγιαννης), Βόλφι (46' Γεωργατσέλης), Λάγιος, Κανελλόπουλος.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Π. Γιακουμής, Μπούνας, Πουλουπάτης, Παχής, Αγγελόπουλος, Κοσμόπουλος, Σαρδέλης (78' Καρύδης), Νικολόπουλος (57' Κουρεντζής)ς, Καραϊσκος (57' Κοντογόνης), Μανωλόπουλος (82' Χιώτης), Ι. Γιακουμής.