Τετάρτη, 24 Νοέμβριος 2021 11:18

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Δύσκολη έξοδος στο Αίγιο για Διαβολίτσι

Γράφτηκε από τον
Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Δύσκολη έξοδος στο Αίγιο για Διαβολίτσι

Το τέταρτο εκτός έδρας παιχνίδι του στον 4ο όμιλο της Γ’ εθνικής θα δώσει σήμερα (3 μ.μ.) ο Α.Ο. Διαβολιτσίου που παίζει στο Αίγιο με τον Παναιγιάλειο σε εξ’ αναβολής ματς της 4ης αγωνιστικής.

Ο ΑΟΔ μέχρι στιγμής εκτός έδρας έχει απολογισμό μια βαριά ήττα στην Πάτρα από την ισχυρή Παναχαϊκή και δύο ισοπαλίες σε Ναύπακτο και Αγρίνιο.
Σήμερα θα προσπαθήσει να έχει βαθμολογικό όφελος και στο Αίγιο, απέναντι στον πάντα υπολογίσιμο Παναιγιάλειο που προέρχεται από την ήττα από τον Αίαντα Γαστούνης.
Η Μεσσηνιακή ομάδα έχει βγάλει μέχρι στιγμής δύσκολο πρόγραμμα με απανωτά εκτός έδρας παιχνίδια και θέλει να μην χάσει σήμερα στο Αίγιο,
ώστε να πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στα σαφώς πιο βατά παιχνίδια που ακολουθούν.
Το Διαβολίτσι έχει συγκεντρώσει πέντε βαθμούς και βρίσκεται στην 7η θέση, ενώ ο Παναιγιάλειος έχει έναν βαθμό λιγότερο, αλλά και ένα δύο παιχνίδια που εκκρεμούν.
Ο προπονητής του ΑΟΔ Μάρκος Στεφανίδης έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του και αυτό που τον προβληματίζει μόνο είναι η κούραση από τα συνεχή παιχνίδια. Ο έμπειρος τεχνικός υπολογίζει πολύ τον Παναιγιάλειο που είναι μια ιστορική ομάδα και θα επιδιώξει να χτυπήσει στα αδύναμα σημεία του για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.
Εκτός μάχης παραμένει ο Πιτσιλής που αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ζόζεφ, ενώ ακόμη δεν έχει εκδοθεί το δελτίο του Μιχαλόπουλου.
Διαιτητής του σημερινού αγώνα είναι ο Κ. Χατζηγιάννης (Πειραιά), με βοηθούς τον Σοφιά (Ανατολικής Αττικής) και τον Μανουρά (Δυτικής Αττικής)
Επίσης σήμερα θα διεξαχθεί ένα ακόμη εξ’ αναβολής ματς για τον 4ο όμιλο της Γ’ εθνικής, αυτό μεταξύ του Διαγόρας Βραχνέικων με τον Ναυπακτιακό Αστέρα.
Οι γηπεδούχοι μάλιστα θα πάνε με νέο προπονητή τον Αλέξη Σπηλιόπουλο, μετά την αποχώρηση του Ανδρέα Ζήκου.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 6 αγώνες)
1. Αχέρων Καναλακίου 11-3 13
2. Παναχαϊκή 12-6 12
-. Αιας Γαστούνης 9-5 12
4. Τηλυκράτης Λευκάδας 9-2 10
5. Ναυπακτιακός Αστέρας 10-4 8
6. Αναγέννηση Άρτας 4-7 6
7. Α.Ο. Διαβολιτσίου 9-9 5
-. ΠΑΟ Βάρδας 2-4 5
-. Παναγρινιακός 1-3 5
10. Παναιγιάλειος 3-4 4
-.Διαγόρας Βραχνέικων 5-6 4
-. Εθνικός Σκουλικάδου 5-8 4
13. Αμβρακικός Λουτρού 2-21 1
* Δύο αγώνες λιγότερους έχουν Ναυπακτιακός Αστέρας και Παναιγιάλειος.
* Εναν αγώνα λιγότερο έχουν Διαγόρας Βραχνέικων, Τηλυκράτης Λευκάδας,, Εθνικός Σκουλικάδου και Α.Ο. Διαβολιτσίου.
* Το ρεπό τους έχουν κάνει Παναγρινιακός, Αναγέννηση Αρτας, Αχέρων Καναλακίου, ΠΑΟ Βάρδας, Α.Ο. Διαβολιτσίου, Τηλυκράτης Λευκάδας.