Τετάρτη, 24 Νοέμβριος 2021 11:53

Φιλική ήττα της Κ19 της Καλαμάτας από την Κηφισιά

Γράφτηκε από τον

Την ήττα με 2-0 γνώρισε η Κ19 της Καλαμάτας από την αντίστοιχη ομάδα της Κηφισιάς σε φιλικό παιχνίδι που έδωσαν την Κυριακή.

Η Καλαματιανή ομάδα που συνεχίζει την προετοιμασία της για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Super League 2 με προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια.
Το φιλικό ήταν ένα καλό τεστ και για τις δύο ομάδες, με τους προπονητές Θωμά Μαυρουδή και Φραγκίσκο Κεράνη, να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα.
Για την Καλαματιανή ομάδα το φιλικό αποτέλεσε ένα αρκετά καλό τεστ μιας και αντιμετώπισε έναν αξιόλογο αντίπαλο. Ηταν μια καλή ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές της να αναμετρηθούν με παιδιά της ίδιας ηλικίας να αποκτήσουν εμπειρίες και να έχουν γνώση των αντιπάλων που θα συναντήσουν στο πρωτάθλημα. Σε ότι αφορά την εικόνα της είχε αρκετές κλασικές ευκαιρίες στο παιχνίδι αλλά δεν κατόρθωσε να σκοράρει, αφού οι παίκτες της δεν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.
Η ομάδα της Κηφισιάς, είχε την κατοχή και καλή κυκλοφορία κατά διαστήματα στη διάρκεια του 90λεπτου και βρήκε δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα και πήρε τη νίκη.
Στο α’ ημίχρονο η Καλαμάτα είχε 4 κλασικές ευκαιρίες για να προηγηθεί, με τον Μούζου που είχε δύο σουτ από πλεονεκτική θέση, τον Μουζάκη, ύστερα από προσπάθεια και σουτ το οποίο απέκρουσε ο Δασκαλάκης, ενώ μετά από συνδυαστική ενέργεια του Γκότση, που “έκοψε” την μπάλα στην περιοχή για Μουζάκη, Μούζο, Δικαιουλάκου, που δεν κατάφεραν να τη στείλουν στα δίχτυα. Επίσης στο β’ ημίχρονο είχε κάποιες φάσεις για να πετύχει γκολ, αλλά οι παίκτες της δεν τις αξιοποίησαν. Η μία φάση ήταν στα μέσα του β’ μέρους με τον Δρούγα έχει σουτ από καλή θέση, λίγη ώρα αργότερα, ο ίδιος έκανε την κάθετη πάσα για τον Μουζάκη, αυτός βγήκε τετ-α-τετ με τον Αποστολάκη σούταρε για να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας της Κηφισιάς.
Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 21’ όταν από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα πέρασε από αμυντικούς και επιθετικούς και κατέληξε στα δίχτυα. Το 2-0 σημείωσε στο 79’ ο Μιχόπουλος με πλασέ.
ΚΗΦΙΣΙΑ: Δασκαλάκης (46′ Αποστολάκης), Τσουχλαράκης (54′ Καπάι), Αλεβιζάκης (54′ Νταής), Αποστόλου (80′ Χρονακόπουλος), Μπάκος (54′ Οικονομέας), Κωνσταντακόπουλος, Μιχόπουλος (80′ Λιάσκος), Φλώκος (80′ Κουτσουπιάς), Γαντζούλας (66′ Παυλίδης), Δημοσθενιάδης, Δήμος (77′ Καπαματζιάν).
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Καραχάλιος, Μεμά (78’ Ρούπας), Γουρνάς (81’ Παυλής), Λούτα, Σάλα, Γιαννόπουλος (60’ λ.τρ. Σκοπέτος), Δρούγας, Δικαιουλάκος (46’ Σαούτης), Μούζος (75’ Δημητρίου), Γκότσης (85’ Μωραγιάννης), Μουζάκης.
* Στο 60’ έγινε αλλαγή ο Γιαννόπουλος που τραυματίστηκε στο πόδι. Η πρώτη εκτίμηση ήταν για βαρύ διάστρεμμα, αλλά ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις μέσα στην εβδομάδα για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.
** Την αποστολή συνόδευσε ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας Τάσος Χατζηαγγελής.
*** Η αποστολή της Κ19 έτυχε άψογης φιλοξενίας από την ομάδα της Κηφισιάς.