Σάββατο, 02 Αύγουστος 2014 11:23

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πρεμιέρα με πολλά νέα πρόσωπα

Γράφτηκε από τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πρεμιέρα με πολλά νέα πρόσωπα

Μια νέα σεζόν ξεκίνησε χθες το απόγευμα για τον Ολυμπιακός Καλαμάτας. Οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν την πρώτη τους προπόνηση στο γήπεδο "Γ. Λουκαρέας" υπό τις οδηγίες του Γιώργου Πολυμενέα και του συνεργάτη του Κώστα Δημόπουλου. 

Ο νεαρός προπονητής των "ερυθρόλευκων" σημείωσε ότι: "Το πρωτάθλημα είναι μακρύ και θα κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Θέλουμε να γίνουμε σύντομα ομάδα, γιατί έχουμε κάνει πολλές μεταγραφές και να βγάλουμε το ομαδικό πνεύμα και όλα τα άλλα θα έρθουν".
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πρόεδρος Λεωνίδας Μούργος που ξεκαθάρισε ότι στόχος είναι η άνετη παραμονή στην Α' τοπική,  το καλό ποδόσφαιρο και παράλληλα να πάρουν ευκαιρίες τα νέα παιδιά.  Γι' αυτό το λόγο άλλωστε επέστρεψαν οχτώ ποδοσφαιριστές που είχαν δοθεί δανεικοί ¨ Κανάρης Μπούνας, Λέο Μπάχα, Παντελής Κουτρουμπής, Παναγιώτης Λιαντινιώτης, Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος, Βίκτωρας Τζαφέρι, Νίκος Ορφανός και  Γιώργος Παναγόπουλος.. Οσον αφορά τις μεταγραφές, τα έξι μέχρι στιγμής θερινά αποκτήματα είναι οι Δημήτρης Πολυμενέας, Παναγιώτης Παπαδέας, Παναγιώτης Κατσαρός,  Κώστας Φιλανδριανός, Νίκος Αναγνωστόπουλος και  Γρηγόρης Μούντανος.
Από τη χθεσινή πρεμιέρα απουσίαζαν δικαιολογημένα οι Παπαλέξης, Θεοδωρόπουλος, Ορφανός και Ξυνός.

Συνέχεια στις μεταγραφές

Η ενίσχυση όμως δεν σταματά εδώ για την καλαματιανή ομάδα, μιας και βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με δύο έμπειρους παίκτες (αμυντικός και μεσοεπιθετικός), τους οποίους θα ανακοινώσει εφόσον πέσουν και οι υπογραφές. Κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί και μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Στα αγωνιστικά αυτό το διήμερο θα γίνουν εργομετρικά και από Δευτέρα η προετοιμασία θα εισέλθει σε κανονικούς ρυθμούς με το βάρος να πέφτει στη φυσική κατάσταση.