Πέμπτη, 25 Νοέμβριος 2021 12:34

Νέο ξεκίνημα για την ακαδημία του Ολυμπιακού Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Νέο ξεκίνημα κάνει ο Ολυμπιακός Καλαμάτας σε ότι αφορά τη λειτουργία ακαδημίας.

Η Καλαματιανή ομάδα είχε και στο παρελθόν ξεκινήσει τη λειτουργία ακαδημίας, όμως αυτό σταμάτησε πριν χρόνια. Πλέον γίνεται νέο ξεκίνημα και από χθες άρχισαν οι εγγραφές νεαρών αθλητών. Υπεύθυνος για τη λειτουργία της ακαδημίας θα είναι ο παράγοντας της ομάδας Νικήτας Κουπούζος και την τεχνική καθοδήγηση των παιδιών που θα στελεχώσουν τα τμήματα υποδομής θα έχει ο διπλωματούχος προπονητής (UEFA B) Παντελής Μάλαμας.
Η έναρξη των προπονήσεων έχει οριστεί για τις αρχές Δεκεμβρίου και μέσα στο επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει και η ακριβής ημερομηνία που θα γίνει η πρώτη προπόνηση. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στο δημοτικό γήπεδο “Γιώργος Λουκαρέας”, που είναι και η έδρα της ομάδας.
Μέχρι την έναρξη των προπονήσεων έχουν προγραμματιστεί να γίνονται οι εγγραφές στα τμήματα της ακαδημίας. Οι εγγραφές ξεκίνησαν από χθες και όσοι ενδιαφέρονται να στείλουν τα παιδιά τους στην ακαδημία του Ολυμπιακού μπορούν να απευθύνονται στον παράγοντα Νικήτα Κουπούζο στο 6973926339 και στον προπονητή Παντελή Μάλαμα στο 6986068579.
Να σημειωθεί ότι με κάθε εγγραφή θα δίνεται στα παιδιά δωρεάν αθλητικό υλικό.