Τετάρτη, 24 Νοέμβριος 2021 18:05

SUPER LEAGUE 2 - ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ: Πάτησε κορυφή η Βέροια, 2-1 με ανατροπή τον ΠΑΟΚ Β' (βίντεο)

Γράφτηκε από τον

Η Βέροια επικράτησε 2-1 του ΠΑΟΚ Β’ με ανατροπή και πάτησε κορυφή, με τον «δικέφαλο» να τελειώνει με εννιά παίκτες το ματς και οι φιλοξενούμενοι με δέκα.

Σπουδαία νίκη και μάλιστα με ανατροπή, που την ανεβάζει στην κορυφή του Βορείου ομίλου, πήρε η Βέροια. Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν εκτός έδρας με σκορ 2-1 του ΠΑΟΚ Β’, έφτασαν τους 10 βαθμούς και παραμένουν πρώτοι και καλύτεροι με διαφορά τριών βαθμών από Ξάνθη (διέλυσε 6-0 την Καβάλα) και Ολυμπιακό Β’ (που ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον Απόλλωνα Λάρισας).
Από τη μεριά του, ο ΠΑΟΚ Β’ παραμένει προτελευταίος με μόλις 2 βαθμούς και δείχνει πως χρειάζεται έξτρα δουλειά από τον Πάμπλο Γκαρσία ώστε να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας.

Το ματς ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όταν ο Πανίδης άνοιξε το σκορ στο 2ο λεπτό για τον ΠΑΟΚ Β’, αλλά οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την απάντηση και έφεραν τούμπα το ματς σε ένα τρίλεπτο. Αρχικά, στο 23’ ο Γιακουμάκης με σουτ έφερε το σκορ στα ίσα, με τον Πασά να δίνει προβάδισμα στη Βέροια δύο λεπτά αργότερα με εκτέλεση πέναλτι για το 2-1. Το σκορ μπορεί να μην άλλαξε ως το φινάλε, αλλά αυτό που άλλαξε ήταν οι αριθμητικές ισορροπίες, με τους γηπεδούχους να τελειώνουν με εννιά ποδοσφαιριστές το ματς λόγω αποβολής των Σαλαμούρα (51’) και Ταχάτου (88’), ενώ από πλευράς φιλοξενούμενων είδε την άγουσα για τα αποδυτήρια ο Πεταυράκης (78’).
Μεγάλη νίκη πήρε η ΑΕΛ, επικρατώντας 2-0 του Πανσερραϊκού χάρη στα τέρματα των Ακούνια (44’ με πέναλτι) και Γιάκου (90’+5’), ενώ η Ξάνθη έφτασε στους 7 βαθμούς μετά το εμφατικό 6-0 επί της Καβάλας. Ο Δημητριάδης άνοιξε το σκορ στο 2’, με τον Ιμπραΐμι να σκοράρει δις (6’, 14’) για το 3-0. Ο Γκινσάρι στο 24’ σκόραρε και αυτός, για να έρθει ο Φαζός στο 31’ να γράψει το 5-0 του ημιχρόνου. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 69ο λεπτό ο Πλατέλλας.

Ο Αλμωπός Αριδαίας επικράτησε 3-1 του Πιερικού για να πάρει τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, με τον Ολυμπιακό Βόλου να νικάει 3-2 τον Απόλλωνα Πόντου. Τέλος, χωρίς σκορ έληξε η αναμέτρηση των Τρικάλων με τον Ηρακλή, με τους φιλοξενούμενους να παίζουν από το 32ο λεπτό λόγω αποβολής του Κωστούλα.

Τα αποτελέσματα

Βόρειος όμιλος
Καβάλα-Ξάνθη 0-6
Αλμωπός Αριδαίας-Πιερικός 3-1
Ολυμπιακός Βόλου-Απόλλων Πόντου 3-2
ΠΑΟΚ Β’-Βέροια 1-2
Τρίκαλα-Ηρακλής 0-0
ΑΕ Λάρισας-Πανσερραϊκός 2-0
Απόλλων Λάρισας-Ολυμπιακός Β’ 2-2
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021
Νίκη Βόλου-Αναγέννηση Καρδίτσας
Ρεπό: Θεσπρωτός

Η επόμενη (5η) αγωνιστική
Βόρειος όμιλος
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.11.2021 (14:45)
Δημοτικό Σερρών, Πανσερραϊκός – Απόλλων Λάρισας ERTFLIX
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.11.2021 (14:45)
Καυτανζόγλειο, Ηρακλής – ΑΕΛ EΡT3
Βέροιας, ΝΠΣ Βέροια – ΑΟ Τρίκαλα
Μακεδονικού, Απόλλων Πόντου – ΠΑΟΚ Β΄
Δημοτικό Καρδίτσας, Αναγέννηση Καρδίτσας – Ολυμπιακός Βόλου
Α ΔΑΚ Κατερίνης, Πιερικός – Νίκη Βόλου
Ξάνθη Arena, ΑΟ Ξάνθη – Αλμωπός Αριδαίας
Ηγουμενίτσας, Θεσπρωτός – ΑΟ Καβάλα

Πηγή: www.sport-fm.gr