Πέμπτη, 25 Νοέμβριος 2021 12:00

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Τέσσερις σερί νίκες με 16 γκολ ενεργητικό!

Γράφτηκε από τον

Η Α.Ε. Μάνης έγινε την Κυριακή η πρώτη ομάδα που κερδίζει φέτος τον Πάμισο... Μάλιστα δεν μιλάμε για μια απλή νίκη, αλλά για έναν θρίαμβο με σκορ 4-1 και συγκεκριμένα με ανατροπή για το συγκρότημα του Τάκη Δρούγα!

Ετσι οι Μανιάτες έφτασαν τις 4 σερί νίκες και ανέβηκαν στη 2η θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Πάμισο και τον Απόλλωνα. Συνάμα στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές οι “ασπρόμαυροι” σκόραραν 16 γκολ, επίδοση αν μη τι άλλο εντυπωσιακή!
Ετσι μπήκε τέλος στο άσχημο ξεκίνημα της σεζόν με τη Μάνη να στοχεύει ακόμη ψηλότερα στη συνέχεια.
Ενας από τους παίκτες που ξεχώρισαν στην κυριακάτικη νίκη επί του Παμίσου ήταν ο Αρης Μουστάκας, ο οποίος ήταν πραγματικό... μηχανάκι στο χώρο του κέντρου... “Ειχαμε προετοιμαστεί ψυχολογικά και σωματικά γι’ αυτό το ματς και ξέραμε πως θα αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα. Ημασταν συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ευτυχήσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι πριν το ημίχρονο, κάτι που μας έδωσε ψυχολογία. Στο δεύτερο μέρος ο Πάμισος μπήκε δυνατά και μας πίεσε, όμως εμείς αλλάξαμε σκεπτικό, τον χτυπήσαμε στην κόντρα και φτάσαμε σε μια μεγάλη νίκη. Εχουμε κάνει κι άλλες καλές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν, όμως θεωρώ πως ήταν η καλύτερη αν σκεφτούμε με ποια ομάδα παίζαμε αντίπαλοι”, δηλώνει στην “Ελευθερία” ο βραχύσωμος μέσος.

Μουστάκας: “Στόχος τα πλέι οφ και ο τελικός κυπέλλου”

Ο Αρης Μουστάκας θεωρεί πως η αστοχία και η ατυχία τους έχει στερήσει κι άλλους βαθμούς και τονίζει για τη συνέχεια και τους στόχους της ομάδας του:
“Μετά τον Πάμισο έχουμε άλλα δύο δύσκολα ματς εκτός έδρας, με Πανθουριακό και Ολυμπιακό Ανάληψης. Ο Πανθουριακός γνωρίζουμε πως έχει μια δυνατή ομάδα, όμως κι εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση και θα τα δώσουμε όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα.
Στόχος μας είναι να βρεθούμε στα πλει οφ και να παλέψουμε για να φτάσουμε στον τελικό του κυπέλλου”.
Να θυμίσουμε πως στο κύπελλο η Μάνη απέκλεισε εκτός έδρας τη Μεθώνη και στη φάση των “16” παίζει στο γήπεδο του Κάμπου με την Εράνη.
Οσον αφορά το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανθουριακό στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, η Μάνη δεν έχει προβλήματα απουσιών, μιας και γυρίζει ο Αντωνόπουλος, ενώ ένας τραυματισμός του Κλουβάτου δεν θα του στερήσει τη συμμετοχή.