Κυριακή, 03 Αύγουστος 2014 08:32

Με υψηλές φιλοδοξίες ξεκινά σήμερα προετοιμασία ο Τέλλος Αγρας

Γράφτηκε από τον
Με υψηλές φιλοδοξίες ξεκινά σήμερα προετοιμασία ο Τέλλος Αγρας

Στο γήπεδο θα μπουν σήμερα οι παίκτες του Τέλλου Αγρα για την πρώτη προπόνηση εν όψει της νέας περιόδου. Το ραντεβού είναι προγραμματισμένο για τις 6 το απόγευμα στο γήπεδο των Γαργαλιάνων όπου θα τελεστεί ο καθιερωμένος αγιασμός, θα μοιραστεί το αθλητικό υλικό στους ποδοσφαιριστές και θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση.

Το "παρών" αναμένεται να δώσει σύσσωμη η διοίκηση, αλλά και αρκετοί φίλαθλοι όπως άλλωστε συμβαίνει κάθε χρόνο στον Αγρα.
Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν φέτος νέο προπονητή τον Δημήτρη Παναγιώτου (φωτό) από την Αιτωλοακαρνανία και υπάρχει άνεμος αισιοδοξίας μιας και έχουν γίνει αρκετές μεταγραφές, οι περισσότερες εκ των οποίων είναι παίκτες μη Μεσσήνιοι.
Ο Τέλλος Αγρας έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής σε οκτώ μεταγραφές. Συγκεκριμένα έχουν αποκτηθεί οι Δημήτρης Μπερερής, Βασίλης Τουρλίδας, Μπάμπης Νάκος, Κλάιντι Τόσκα, Αποστόλης Κορομηλάς, Γρηγόρης Αναστασόπουλος, Νώντας Τσέρτος και Σπύρος Κουρουβάνης.
Οι μεταγραφές πάντως δεν έχουν τελειώσει και πρόθεση των διοικούντων είναι να ενισχύσουν κι άλλο την ομάδα πάντα σε συνεννόηση με τον προπονητή κ. Παναγιώτου.
Ο έμπειρος τεχνικός είναι πολύ αισιόδοξος για τη νέα σεζόν και εκφράζει τη βεβαιότητα πως ο Τέλλος Αγρας θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στην πρώτη κατηγορία, αφού οι παίκτες που έχουν έρθει είναι δικές του επιλογές και οι περισσότεροι είναι σε θέση να κάνουν τη διαφορά.