Παρασκευή, 01 Αύγουστος 2014 22:44

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Επέστρεψε στη… βάση του ο Βασίλης Μωράκης

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Επέστρεψε στη… βάση  του ο Βασίλης Μωράκης

Σε γνώριμα λημέρια επέστρεψε ο Βασίλης Μωράκης (φωτό δεξιά) που ύστερα από ένα χρόνο θα φορέσει ξανά τη φανέλα του Α.Ο. Φαραί.


Ο 30χρονος αμυντικός μέσος την περασμένη σεζόν ήταν βασικό στέλεχος του Παναθουριακού, από τον οποίο έμεινε ελεύθερος και γύρισε μετά από ένα χρόνο στο Φαραί, στο οποίο είναι γέννημα θρέμμα και έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών. Πρόκειται για ένα παίκτη που θα βοηθήσει στο νευραλγικό τομέα της μεσαίας γραμμής και γενικά στη λειτουργία της ομάδας.
Αυτή ήταν η ένατη μεταγραφή της ομάδας των Γιαννιτσανίκων μιας και είχαν προηγηθεί οι Παναγιώτης Αντωνόπουλος, Γιώργος Ζωγράφος, Χρήστος Γεωργακόπουλος, Κώστας Ροβολής, Βαγγέλης Καπακλής, Γιάννης Μέντζας, Παναγιώτης Δεικτάκης και Παναγιώτης Πεϊδης.
Από εκεί και πέρα ο Α.Ο. Φαραί έχει στα σκαριά και μία ακόμη μεταγραφή μεσοεπιθετικού παίκτη από ομάδα εκτός Μεσσηνίας, που αν ολοκληρωθεί θα είναι από τις πιο σημαντικές της κατηγορίας.
Οσον αφορά την προετοιμασία θα ξεκινήσει υπό τις οδηγίες του προπονητή Βασίλη Μπλέτσα την Τετάρτη 6 Αυγούστου στις 7.30  το απόγευμα στα αποδυτήρια της ομάδας δίπλα από το δημοτικό γήπεδο "Παναγιώτης Μπαχράμης". Εκεί οι ποδοσφαιριστές θα παραλάβουν το αθλητικό υλικό και στη συνέχεια θα μεταβούν στο γήπεδο, όπου θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός για να πάει καλά η χρονιά και αμέσως μετά θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση.