Κυριακή, 03 Αύγουστος 2014 21:49

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Ζητούμενο και φέτος η άνετη παραμονή

Γράφτηκε από τον
ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Ζητούμενο και φέτος η άνετη παραμονή

Για τη δεύτερη σερί συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής προετοιμάζεται από σήμερα η Ανδρούσα.  Ως νεοφώτιστη πέρυσι εντυπωσίασε και έμεινε σχετικά άνετα στην κατηγορία. Κάτι που θέλει να πετύχει και φέτος, όπου ο βαθμός δυσκολίας είναι ακόμα μεγαλύτερος με δεδομένο ότι έχουν ενισχυθεί όλες οι ομάδες.


Σ' αυτή την προσπάθεια θα στηριχθεί στον Κώστα Καρλαύτη που ανέλαβε τα ηνία στον πάγκο αντικαθιστώντας τον Κώστα Καλογερόπουλο. Ο έμπειρος τεχνικός δεν ήταν, ωστόσο, το μοναδικό νέο πρόσωπο στη χθεσινή έναρξη της προετοιμασίας.
Το "παρών" στο γήπεδο της Ανδρούσας έδωσαν και τα έξι θερινά αποκτήματα. Οι Γιάννης Ζάκκας, Φώτης Μπαλόπουλος, Κώστας Λίβας, Βασίλης Καρλαύτης, Ευθύμιος Πανταζής και Δημήτρης Χονδρός.
Οι μεταγραφές πάντως δεν έχουν τελειώσει για την Ανδρούσα που θέλει να κάνει άλλες 3-4 κινήσεις ώστε να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Ως εσωτερική μεταγραφή μπορεί να θεωρηθεί η επιστροφή του Παναγιώτη Δεδούση που απουσίαζε λόγω σπουδών.
Στη σημερινή πρεμιέρα υπήρχαν χαμόγελα και αισιοδοξία για μια καλή πορεία.
Να σημειωθεί ότι πριν από την πρώτη προπόνηση έγινε και Αγιασμός για να πάει καλά η σεζόν. Το "παρών" έδωσε και ο δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος, καθώς και σύμβουλοι.