Κυριακή, 03 Αύγουστος 2014 21:56

Ετοιμος να πρωταγωνιστήσει ο νέος Τέλλος Αγρας

Γράφτηκε από τον
Ετοιμος να πρωταγωνιστήσει ο νέος Τέλλος Αγρας

Η Κυριακή είθισται να είναι μέρα ξεκούρασης. Για την ομάδα του Τέλλου Αγρα όμως σηματοδότησε την έναρξη μιας καινούριας σεζόν. Η ομάδα των Γαργαλιάνων μπήκε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο για να ξεκινήσει προετοιμασία για το πρωτάθλημα της Α' τοπικής, καθώς και για το κύπελλο Μεσσηνίας.


Την πρώτη προπόνηση (φωτό από το gargalianoionline.gr) υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Δημήτρη Παναγιώτου παρακολούθησαν μάλιστα και 100 περίπου φίλοι της ομάδας. Κάτι που δείχνει τη δυναμική που έχει ο σύλλογος, ο οποίος βάζει ψηλά το πήχη για το προσεχές πρωτάθλημα.
"Θα δώσουμε όλοι μας τον καλύτερό μας εαυτό. Η διοίκηση θα είναι δίπλα στα παιδιά. Θέλουμε να κυνηγήσουμε κάτι περισσότερο και δεν κρύβουμε ότι έχουμε φιλοδοξίες", λέει στο "Ν" ο πρόεδρος του Τέλλου Αγρα Βασίλης Αγγελόπουλος.
Η διοίκηση φρόντισε να ενισχύσει αισθητά την ομάδα στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς ήδη έχουν αποκτηθεί οχτώ ποδοσφαιριστές με τους περισσότερους να έχουν εμπειρία από μεγαλύτερες κατηγορίες και να αποτελούν εισηγήσεις της τεχνικής ηγεσίας. Τα νέα πρόσωπα είναι οι Δημήτρης Μπερερής, Βασίλης Τουρλίδας, Μπάμπης Νάκος, Κλάιντι Τόσκα, Αποστόλης Κορομηλάς, Γρηγόρης Αναστασόπουλος, Νώντας Τσέρτος, Σπύρος Κουρουβάνης. Ακόμα ενσωματώθηκε στην προετοιμασία και ο ταλαντούχος γκολκίπερ Δημήτρης Αλεξόπουλος που ήταν πέρυσι στην ΑΕ Γαργαλιάνων. Η ενίσχυση όμως δεν σταματά εδώ, μιας και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνουν και άλλες κινήσεις προκειμένου ο Αγρας να πρωταγωνιστήσει στην Α' τοπική.
Να σημειωθεί ότι πριν από την προπόνηση έγινε ο καθιερωμένος Αγιασμός. Στην πρεμιέρα ήταν φυσικά σύσσωμη η διοίκηση, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΜ Αγγελος Γεωργιόπουλος,  ενώ τη δημοτική αρχή εκπροσώπησε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γαργαλιάνων Ανδρέας Ματθιουδάκης.