Τρίτη, 30 Νοέμβριος 2021 12:54

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Στην 5η θέση με δύο σερί νίκες

Γράφτηκε από τον

Μετά τον Παναιγιάλειο, ο Α.Ο. Διαβολιτσίου νίκησε και την Αναγέννηση Αρτας και με δύο σερί τρίποντα σε διάστημα πέντε ημερών, ανέβηκε στην πέμπτη θέση του τετάρτου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Ο ΑΟΔ κράτησε μάλιστα για δεύτερο σερί ματς το μηδέν και βρίσκεται στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας βγάλει δύσκολα πρόγραμμα με τέσσερις εκτός έδρας αγώνες (Ναυπακτιακός Αστέρας, Παναχαϊκή, Παναιγιάλειος, Παναγρινιακός) και μόνο δύο στην προσωρινή του έδρα στο Μελιγαλά (Αμβρακικός Λουτρού, Αναγέννηση Αρτας). Στο τελευταίο με την Αναγέννηση, ο Κώστας Ηλιόπουλος “καθάρισε” με δύο ακόμα γκολ, φθάνοντας τα εφτά στο πρωτάθλημα και δείχνει ότι είναι ο επιθετικός που κάνει τη διαφορά.
“Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή και ιστορική ομάδα. Το έκανε δυσκολότερο το γεγονός, ότι έπρεπε να διαχειριστούμε τα απανωτά ματς, τους πολλούς τραυματισμούς και τα πολλά χιλιόμετρα. Με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί και κερδίσαμε δίκαια”, λέει στην ‘Ε” ο Μάρκος Στεφανίδης για την τρίτη νίκη στη Γ’ εθνική.

Μάχη αύριο με τον πρωτοπόρο

Ο προπονητής του ΑΟΔ εφιστά πλέον την προσοχή των παικτών του στο αυριανό δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Αχέροντα Καναλακίου, ο οποίος είναι αήττητος και με 16 βαθμούς (5 νίκες, 1 ισοπαλία) οδηγεί την κούρσα στον τέταρτο όμιλο. “Θα παίξουμε με μια καλή ομάδα, που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στον όμιλό της, έχοντας ένα πλούσιο ρόστερ. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Θα πάμε να παίξουμε και θα δούμε πως θα εξελιχθεί. Τα στατιστικά μας είναι κοντά. Μας χωρίζουν πέντε βαθμοί”. Ο Αχέρων έχει τρεις νίκες στο γήπεδό του σε ισάριθμα ματς. Ξεχωρίζει το 3-1 με την Παναχαϊκή. Κέρδισε ακόμα με 3-0 την Αναγέννηση Αρτας και με 2-1 τον Εθνικό Σκουλικάδου.

Το Διαβολίτσι ενδέχεται να αγωνιστεί με απουσίες, καθώς δεν έχει εκδοθεί το δελτίο του Μιχαλόπουλου, ενώ οι Μπαλόπουλος, Πιτσιλής και Δημητρίου αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Ταξίδι 465 χιλιομέτρων στο Καναλάκι!

Το μεγαλύτερο ταξίδι μέχρι σήμερα είναι αυτό για το Διαβολίτσι στο Καναλάκι, καθώς θα χρειαστεί να διανύσει 465 χιλιόμετρα για να τεθεί την Τετάρτη στις 3 μ.μ. αντιμέτωπο με τον πρωτοπόρο του 4ου ομίλου της Γ’ εθνικής. Η αποστολή θα αναχωρήσει σήμερα και θα διανυκτερεύσει στη Φιλιππιάδα.
Τον αγώνα με τον Αχέροντα θα διαιτητεύσει τριάδα από την Ηπειρο. Ο λόγος για τον Δημήτρη Χατζηπαναγιώτου με βοηθούς τους Πολύτιμο – Αγγελο Σίσκα και Δημήτρη Τσαντά, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Δημήτρης Στυλιαράς από την Αιτωλοακαρνανία.