Πέμπτη, 02 Δεκέμβριος 2021 10:16

ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ – Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 2-1: Αδικη ήττα από τον πρωτοπόρο

Γράφτηκε από τον

Την δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε χθες στο Καναλάκι από τον τοπικό Αχέροντα ο Α.Ο. Διαβολιτσίου με σκορ 2-1 και υποχώρησε στην 6η θέση του 4ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Ο ΑΟΔ κοίταξε στα μάτια τον πρωτοπόρο και λύγισε με πέναλτι στο 81’ και ενώ από το 75’ έπαιζε με 10 παίκτες.

Το Διαβολίτσι έκανε εξαιρετική εμφάνιση σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες, αλλά δεν πήρε ούτε το βαθμό, καθώς ο διαιτητής Χατζηπαναγιώτου από την Ηπειρο έδωσε αμφισβητούμενο πέναλτι, ενώ έδειξε και αυστηρή δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Στραβάκο. Εκτός από τη διαιτησία, η μεσσηνιακή ομάδα πλήρωσε και την αστοχία της, καθώς στο πρώτο μέρος ήταν ανώτερη και είχε δοκάρι με τον Γουερέ και άλλες μεγάλες ευκαιρίες.
Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε δίχως τέρματα και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο ΑΟΔ όμως δεν πτοήθηκε, ισοφάρισε με τον Μουλιάτο και έδειχνε κοντά στο θετικό αποτέλεσμα. Μετά το 2-1 πίεσε για την ισοφάριση και είχε ευκαιρία στο φινάλε. Να σημειωθεί ότι το Διαβολίτσι είχε και ατυχία, μιας και οι Βέλλης και Μπαλόπουλος τραυματίστηκαν.
Ο ΑΟΔ ξεκίνησε καλά το ματς και απείλησε με σουτ των Ηλιόπουλου και Στραβάκου στο πρώτο δεκάλεπτο.
Στο 15’ ο Γουερέ σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά ο Πατσιούρας απέκρουσε με το ένα χέρι, κρατώντας το μηδέν.

Απίστευτη τριπλή ευκαιρία

Στο 18’ χάθηκε η ευκαιρία του αγώνα. Ο Γουερέ βρέθηκε τετ α τετ με τον Πατσιούρα και από την μικρή περιοχή σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι.
Στην επαναφορά ο Πάγια έκανε την προβολή, αλλά η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή, ούτε στη νέα προσπάθεια του Γουερέ. Απίστευτη τριπλή ευκαιρία για τον ΑΟΔ, με τους γηπεδούχους να διώχνουν πάνω στη γραμμή.

Εδειξε χαρακτήρα

Ο Αχέρων, που είναι αήττητος στη Γ’ εθνική άνοιξε το σκορ στο 53’ με πλασέ του Γεωργίου στην καρδιά της άμυνας, ύστερα από σέντρα του Κυριάκη. Το Διαβολίτσι δεν επηρεάστηκε και στο 59’ έφθασε κοντά την ισοφάριση.
Ο Δημητρίου με φάουλ από τα αριστερά, έφερε την μπάλα στην περιοχή, ο Στραβάκος έκανε τη γυριστή κεφαλιά, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε σε κόρνερ. Δεν μπόρεσε όμως να κάνει κάτι στο 65’.
Ο Γουερέ επιχείρησε σέντρα από αριστερά και ο Μουλιάτος με κοντινή προβολή έφερε το ματς στα ίσα.
Οι φιλοξενούμενοι έλεγχαν το ματς, αλλά στο 75’ ο ρέφερι έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ του Στραβάκου λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμή.
Και έξι λεπτά αργότερα σε διεκδίκηση της μπάλας ανάμεσα στον Θώδη και τον Τσούτση, ο πρώτος έχασε το βηματισμό του και πέφτοντας βρήκε την μπάλα με το χέρι, με τον Χατζηπαναγιώτου να θεωρεί ότι υπάρχει παράβαση.

Φωνές για το 2-1

Ο Τσούτσης ανέλαβε και την εκτέλεση, με τον Μαρσέλλο να πέφτει στη σωστή γωνία και να αποκρούει, αλλά στην επαναφορά ο Ζδράβος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι φώναξαν ότι ο σκόρερ είχε μπει νωρίτερα μέσα στην περιοχή, αλλά το γκολ μέτρησε. Στο φινάλε ο ΑΟΔ βγήκε μπροστά για την ισοφάριση, αλλά σε σέντρα μέσα στην περιοχή, η μπάλα πέρασε παράλληλα από όλους και κατέληξε άουτ.
ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ: Πατσιούρας, Βασιλειάδης, Φράγκος, Καππίας, Παπανίκου, Ζράβος, Εμβραιζόγλου (46’ Κυριάκης), Πότσης (55’ Τσούτσης) Νταντίδης (76’ Ροβίνας), Γεωργίου (55’ Κωσταμένας), Βέρμπης (66’ Καραμποϊκης).
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Μαρσέλλο, Ζόσεφ, Βέλλης (20’ λ.τρ. Μουλιάτος), Θώδης (84’ Τσιγαρίδης) Μπαλόπουλος, (60’ λ.τρ. Γκελκέρια), Καντούτσης, Δημητρίου, Στραβάκος, Ηλιόπουλος, Γουερέ, Πάγια.