Πέμπτη, 02 Δεκέμβριος 2021 16:58

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-0: Ο νεαρός Λακριντής έκρινε την πρόκριση

Γράφτηκε από τον

Ενα γκολ του νεαρού Παναγιώτη Λακριντή με χτύπημα πέναλτι, έμελλε να κρίνει τη χθεσινή αναμέτρηση του Τέλλου Αγρα με την Ομόνοια για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Μεσσηνίας.

Οι “ερυθρόλευκοι” επικράτησαν με 1-0 της καλαματιανής ομάδας και συνεχίζουν στο θεσμό του κυπέλλου.

Καμία αλλαγή και οι δύο ομάδες!

Χαρακτηριστικό της αναμέτρησης είναι και οι δύο ομάδες δεν έκαναν καμία αλλαγή και έπαιξαν με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεση τους.
Μάλιστα η Ομόνοια πήγε στους Γαργαλιάνους με ακριβώς 11 παίκτες και ο Γιώργος Γρηγορόπουλος χρησιμοποίησε τρεις 15χρονους, μένοντας απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση τους.
Στο 37’ ο Σταματίου ανέτρεψε τον Κ. Λυμπερόπουλο και ο κ. Γκούμας έδωσε το πέναλτι, με τον Λακριντή να ευστοχεί και να γράφει το 1-0.
Τρία λεπτά αργότερα ο Σερέτης έκανε τη σέντρα και ο Αναστασόπουλος έπιασε ένα ανάποδο ψαλίδι, με τον Σταματίου να αποκρούει σωτήρια.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές στιγμές στο δεύτερο μέρος για να ισοφαρίσουν... Στο 60’ το σουτ του Μάλαμα έφυγε άουτ και πέντε λεπτά αργότερα το απευθείας φάουλ του Τάφα απέκρουσε ο Λαμπίρης.
Η ομάδα του Δημήτρη Λίτσα θα μπορούσε να σκοράρει και για δεύτερη φορά, όμως στο 85’ ο Κώστας Λυμπερόπουλος πλάσαρε άουτ από καλή θέση μετά από δυνατό βολέ του Λαμπίρη.
Το ματς σφύριξε ο Γκούμας και βοηθοί ήταν οι Μπαρδής και Τσοπανάκης.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Λαμπίρης, Δημόπουλος, Γεωργακόπουλος, Αλεβίζος,
Κυρ. Λυμπερόπουλος, Θ. Τσόπελας, Αναστασόπουλος, Χρόνης, Λακριντής,
Κ. Λυμπερόπουλος, Σερέτης.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Σταματίου, Σταθακόπουλος, Γεωργόπουλος, Γαβράς, Κοστρίβας, Μπαζάνης, Διονυσόπουλος, Τάφα, Μάλαμας, Γ. Κωστόπουλος, Καρνούσκος.