Δευτέρα, 06 Δεκέμβριος 2021 18:30

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ - ΕΡΑΝΗ 3-3: Τα μοιράστηκαν όλα σε ένα "γεμάτο" ντέρμπι

Γράφτηκε από τον

 

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το σαββατιάτικο ματς στην Κορώνη ανάμεσα στον τοπικό Ακρίτα και την Εράνη.

Οι φιλιατρινοί προηγήθηκαν τρεις φορές, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν τις απαντήσεις και το "αγγλικό" 3-3 ήταν το τελικό σκορ. Ετσι οι δύο ομάδες παραμένουν ισόβαθμες στην 2η θέση του δευτέρου ομίλου της Α' τοπικής, ενώ στην.... παρέα τους προστέθηκε και η Κυπαρισσία.
Η Εράνη άνοιξε το σκορ στο 13' με τον Σπυρόπουλο, όμως ο Ακρίτας ισοφάρισε στο 43' με τον Γαλανόπουλο. Στο 45' ο Τσόπελας έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα των Φιλιατρών, για να έρθει ο Γαλανόπουλος στο 55' να κάνει με το δεύτερο προσωπικό του γκολ το 2-2.
Η ισοπαλία δεν κράτησε για πολύ, μιας και στο 64' ο Α. Γεωργιόπουλος έγραψε το 2-3. Στο 77' ο Κάνιστρας βρήκε δίχτυα και έδωσε το βαθμό στην Κορώνη.
Το ματς διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς τον Τσουλάκο και την Σ. Τσαούση
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Σακκάς, Σταμάτης, Παναγιωτόπουλος (75' Σταματόπουλος), Κουτσουμπός, Φέστας, Τσιμικλής, Μερκούρης, Σπανός, Μουτζούρης, Κάνιστρας, Γαλανόπουλος.
ΕΡΑΝΗ: Κουμπαρούλης, Δ. Γεωργιόπουλος, Νικολακόπουλος (80' Γκότσης), Λεβεντάκης (50' Διονυσόπουλος), Τσόπελας, Χάρμπας, Μπάρκας, Πέππας, Σπυρόπουλος, Α. Γεωργιόπουλος, Γκεβόρι.

ΦΩΤΟ: Χρυσοβαλάντη Λευτάκη