Τρίτη, 07 Δεκέμβριος 2021 17:56

Champions League: Χαμός στον δεύτερο όμιλο

Γράφτηκε από τον
Champions League: Χαμός στον δεύτερο όμιλο

Οι αναμετρήσεις Μίλαν-Λίβερπουλ και Πόρτο-Ατλέτικο κεντρίζουν το ενδιαφέρον απόψε στο Champions League.

Στον δεύτερο όμιλο εστιάζεται το ενδιαφέρον στο σημερινό μενού για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Μοναδική αδιάφορη είναι η Λίβερπουλ, που έχει το απόλυτο 5/5 και έχει εξασφαλίσει πρόκριση και πρωτιά. Από εκεί και πέρα όλα είναι ανοιχτά, καθώς Πόρτο (5), Μίλαν (4) και Ατλέτικο (4) μπορούν να βρεθούν από τους «16» του Champions League και τους «32» του Europa League, μέχρι και εκτός συνέχειας στην Ευρώπη.
Αυτή που έχει την τύχη στα χέρια της είναι η Πόρτο, καθώς με νίκη επί της Ατλέτικο στην Πορτογαλία θα είναι στους «16», όπως επίσης και με ισοπαλία εφόσον η Μίλαν δεν κερδίσει τη Λίβερπουλ. Η Ατλέτικο για να προκριθεί θέλει διπλό στο Πόρτο και ταυτόχρονα να μην κερδίσουν οι «ροσονέρι», ενώ η Μίλαν έχει τον πιο δύσκολο συνδυασμό πρόκρισης. Χρειάζεται νίκη επί των Reds και να λήξει χωρίς νικητή το Πόρτο-Ατλέτικο.
Στον πρώτο όμιλο με τη Μάντσεστερ Σίτι πρώτη και την Παρί Σεν Ζερμέν δεύτερη, μοναδική εκκρεμότητα είναι η τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League. Λειψία και Μπριζ ισοβαθμούν στους 4, με τη γερμανική ομάδα που φιλοξενεί τη Σίτι να υπερτερεί και να παίρνει το εισιτήριο εφόσον έχει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τους Βέλγους που δοκιμάζονται στο Παρίσι.
Κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει στον τρίτο και τον τέταρτο όμιλο, καθώς έχουν κριθεί ήδη τα εισιτήρια της πρόκρισης, αλλά και η τρίτη θέση. Άγιαξ και Σπόρτινγκ από το τρίτο γκρουπ και Ρεάλ και Ίντερ (που αναμετρώνται στη Μαδρίτη με τη Ρεάλ να βολεύεται και με ισοπαλία για την πρώτη θέση) από το τέταρτο έκλεισαν θέση στους «16», ενώ Ντόρτμουντ και Σερίφ θα συνεχίσουν στο Europa League.
1ος Όμιλος
Παρί Σεν Ζερμέν-Κλαμπ Μπριζ 19:45
Λειψία-Μάντσεστερ Σίτι 19:45
Βαθμολογία: Σίτι 12, Παρί 8, Λειψία 4, Μπριζ 4.

2ος Όμιλος
Μίλαν-Λίβερπουλ 22:00

Πόρτο-Ατλέτικο Μαδρίτης 22:00
Βαθμολογία: Λίβερπουλ 15, Πόρτο 5, Μίλαν 4, Ατλέτικο 4.
3ος Όμιλος
Ντόρτμουντ-Μπεσίκτας 22:00
Άγιαξ-Σπόρτινγκ Λισαβόνας 22:00
Βαθμολογία: Άγιαξ 15, Σπόρτινγκ 9, Ντόρτμουντ 6, Μπεσίκτας 0.
4ος Όμιλος
Ρεάλ Μαδρίτης-Ίντερ 22:00
Σαχτάρ Ντόνετσκ-Σερίφ 22:00
Βαθμολογία: Ρεάλ 12, Ίντερ 10, Σερίφ 6, Σαχτάρ 1.

Πηγή: www.sport-fm.gr